Sākums Ģimene Vīrs gribēja pārbaudīt, kā mēs ar dēliņu izdzīvotu bez viņa. Lūk, kas no tā visa sanāca!

Vīrs gribēja pārbaudīt, kā mēs ar dēliņu izdzīvotu bez viņa. Lūk, kas no tā visa sanāca!

- freetime.lv
2273 Skatījumi

Bet komunālos maksājumus vīrs veica, jo ir kārtīgs cilvēks. Nu tāpēc, ka arī viņš dzīvoja mūsu kopējā dzīvoklī. Taču pēkšņi viņš man pavēstīja, ka mums esot parādi par ūdeni un elektrību. Viņš minēja, ka visu laiku pavadot darbā, bet mēs ar dēliņu visu laiku esam mājās un tērējam resursus.

Es nekad nebija iedomājusies, ka manam vīram var būt tik murgainas domas. Es agrāk uzskatīju, ka viņš ir normāls cilvēks.

Protams, pēc tam, kad uzzināju, ko viņš domā par mūsu ģimeni, es iesniedzu šķiršanās pieteikumu. Bet vīrs bija pārsteigts, jo uzskatīja, ka nekas ĪPAŠS nav noticis.

Bet tas notika. Šajā laikā es sapratu, ka pati varu lieliski nodrošināt sevi un bērnu, atrodoties dekrēta atvaļinājumā, bet vīram būs jāiemācās gatavot pašam.

Kad mēs bijām vīrs un sieva, viņš bija brīvs no saistībām. Bet tagad esam šķīrušies, un viņš arī ir viens. Viņš joprojām strādā un joprojām gandrīz neredz savu dēlu. Bet ar alimentiem pietiek tikai, lai nomaksātu komunālos rēķinus.

Nu, lūk – bijušais vīrs gribēja uzzināt, kā mēs izdzīvotu bez viņa, un to arī uzzināja.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm