Viens no cilvēces iemīļotākajiem ēdieniem ir kotletes. Šā gaļas produkta pagatavošana neaizņem daudz laika un sanāk vienkāršas un sātīgas pusdienas vai vakariņas.
Tomēr, lai kotletes pareizi pagatavotu, jāievēro daži noteikumi. Piemēram, maltajai gaļai jāpievieno noteikts daudzums sastāvdaļu. Pretējā gadījumā kotletes sanāks pārāk treknas un zaudēs gaļas garšu.
Nepievieno kotletēm daudz garšvielu, kā arī sīpolus. Mēs pastāstīsim sīkāk, kā tu vari pagatavot garšīgas kotletes, kas burtiski kusīs uz mēles.
Sastāvdaļas
1 kilograms maltās gaļas;
70 grami maizes;
2 olas;
2 sīpoli;
2 ķiploku daiviņas;
30 grami sviesta;
½ tējkarote sāls
Šķir otru lapu, lai uzzinātu visu recepeti