Sākums Ģimene Radinieks regulāri ciemojas pie meitas ģimenes. Tas vairs nav ciešams – viņš izrij visu ledusskapi! Kā rīkoties?

Radinieks regulāri ciemojas pie meitas ģimenes. Tas vairs nav ciešams – viņš izrij visu ledusskapi! Kā rīkoties?

- freetime.lv
1443 Skatījumi

Mana meita Viktorija ar vīru Valdi un diviem bērniem mitinās pilsētā. Gribu atzīmēt, ka viņi dzīvo pārpilnībā un laimē, Valdim ir zelta rokas – viņš atrisina visas sadzīves lietas, nopelna labu naudu un pavada daudz laika ar ģimeni, stāsta Viktorijas māte.

Jā, un mana meita ir laba saimniece, garšīgi gatavo, māja vienmēr ir sakopta un omulīga. Viņa neaizmirst parūpēties arī par sevi un regulāri vingro.

Manai meitai vienmēr ir laba frizūra un manikīrs, turklāt viņa arī strādā algotu darbu, nevis sēž mājās.Tātad ar viņiem viss kārtībā.

Reiz man piezvanīja Viktorija un teica – mammu, tu vari iedomāties? Valda jaunākais brālis kopā ar ģimeni ir pārcēlies uz mūsu pilsētu un noīrējis dzīvokli netālu no mums!

Pēc meitas teiktā, tagad brāļi bieži varēs tikties un palīdzēt viens otram – tas ir tik brīnišķīgi, kad radinieki ir tuvumā.

Man bija prieks par viņiem. Piekrītu meitai – ir ļoti labi, ja tuvumā ir radinieki, kuri vienmēr palīdzēs vai kaut ko ieteiks, turklāt – ja cilvēki dzīvo tuvu cits citam, vieglāk ir noorganizēt savstarpēju saziņu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm