Sākums Attiecības Vīrs viņu aizveda uz pēdējo ķīmijterapiju. Un tagad uzmanību uz rožu pušķi!

Vīrs viņu aizveda uz pēdējo ķīmijterapiju. Un tagad uzmanību uz rožu pušķi!

- freetime.lv
41717 Skatījumi

Kopš 2015. gada decembra šī stāsta varonei Alisei bija regulārs ķīmijterapijas kurss. Laikā, kad meitene cīnījās ar slimību, viņai tika veiktas 3 sarežģītas operācijas, priekšā bija vēl pēdējā ķīmijterapija.

Breds, Alises vīrs, ļoti vēlējās sievu patīkami pārsteigt, lai kaut kā atzīmētu šo notikumu. Šī mērķa vārdā viņš internetā atvēra lapu, kurā katrs, kurš iepazinās ar Alises stāstu, varēja ziedot jebkādu summu rozēm šai sievietei…

”Šodien manai sievai ir ķīmijterapijas pēdējā diena. Šajā laikā sapratu, ka esmu sajūsmā no viņas spēka, drosmes un attieksmes pret dzīvi.

Viņai priekšā ir vēl dažas operācijas, bet par laimi ķīmijterapija būs galā, un tas ir milzīgs solis uz priekšu. Es ļoti vēlos viņas labā izdarīt ko īpašu, lai pierādītu, cik ļoti mīlu sievu un kā viņu atbalsta ģimene un draugi!”


”Es gribu arī iemūžināt stāstu par viņas cīņu ar slimību, par godu manai sievai, izveidojot labdarības fondu sievietēm, kuras cīnās ar krūts vēzi. To esmu izdarījis slepeni kopīgi ar radiem un draugiem.

Man sagribējās burtiski viņu apbērt ar ziediem, un pateicoties nevienaldzīgiem cilvēkiem, tas ir izdevies! Katra roze maksāja 10 dolārus, ziedus nācās iegādāties divos veikalos. Tas bija neaprakstāms skats, kad tos sāka pievest!”

”Ja saskaita visus cilvēkus, kuri nolēma iegādāties rozi, lai palīdzētu vēža slimniekiem, sanāk vairāk kā 170 ģimeņu. Kad atzīme sasniedza 500 ziedus, es palūdzu pārtraukt procesu.

Tas bija pietiekami! Lai ietilpinātu visus ziedus, bija nepieciešamas aptuveni 36 vāzes!”

”Pēc tam, kad biju uzdāvinājis sievai rozes, mēs, pēc viņas ieteikuma, dāvājām tās citiem onkoloģiskajiem slimniekiem. Tas bija pats aizkustinošākais brīdis. Daudzi cilvēki raudāja.

No tā, ka dalījāmies tajā visā – rozēm, emocijām, cerībām – radās nebeidzama prieka sajūta. Milzīgs paldies visiem par šo atbalstu!”

Lūk, cik aizkustinoši Breds apsveica sievu pēc viena posma pārvarēšanas cīņā ar vēzi.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm