Sākums Ģimene “Tas ir zemiski. Cik nekaunīga. Viņa jau ir veca,” sacīja draudzenes vīrs par sievasmāti

“Tas ir zemiski. Cik nekaunīga. Viņa jau ir veca,” sacīja draudzenes vīrs par sievasmāti

- freetime.lv
2067 Skatījumi

Manuprāt, pieaugušajiem bērniem ir jācenšas pašiem nopelnīt sev mājokli, nevis pretendēt uz vecāku dzīvokli vai dzīvot kopā ar viņiem visu mūžu.

Izrādās, draudzene ar vīru cerējusi, ka sieviete aizbrauks dzīvot uz laukiem, atstājot viņiem dzīvokli, bet, lūk, viņa tik nekaunīgi rīkojās.

Nevarēdama izturēt draudzenes vaimanāšanu, pieņēmu, ka viņas mātei ir labas izredzes apprecēties, piemēram, ar turku.

Līdzīgs stāsts notika vēl vienā manu paziņu ģimenē. Viņu vecmāmiņa atteicās sēdēt ar mazbērniem, devās atvaļinājumā uz Turciju un rezultātā kļuva par turka sievu un tagad dzīvo kopā ar viņu Stambulā.

Kā reakciju uz to, viņas radinieki pieprasīja, lai sieviete tiktu atzīta par juridiski nepieskaitāmu, lai pārņemtu viņas vienistabas dzīvokli.

Bet viņiem tas neizdevās. Vecmāmiņa joprojām dzīvo Stambulā ar vīru lielā mājā. Un viņa nevienu neaicina ciemos. Lūk, tā!

Bet manas paziņas māte ievieto fotogrāfijas savā Odnoklassniki lapā un raksta ziņas par tēmu, ka dzīve tikai sākas pensijā.

Protams, es atzīmēju ar “patīk” viņas fotogrāfiju, jo domāju, ka viņa rīkojās pareizi. Un, ja radiniekiem kaut kas nepatīk, tā ir tikai viņu problēma. Vārds “bezkaunīgs” drīzāk attiecas uz viņiem.

Noteikti pastāstiet šo stāstu saviem draugiem.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm