Sākums Ģimene “Kāpēc viņa ir tāda neglītene? Nelīdzinās nevienam mūsu dzimtā” – mazmeitu nonievāja ome. Aiz dusmām izdarīju ko neiedomājamu!

“Kāpēc viņa ir tāda neglītene? Nelīdzinās nevienam mūsu dzimtā” – mazmeitu nonievāja ome. Aiz dusmām izdarīju ko neiedomājamu!

- freetime.lv
2633 Skatījumi

Vīrs teica, ka viņa māte esot nolēmusi “norakt kara cirvi” un tagad vēlas izveidot labas attiecības ar mani un savu mazmeitu.

Mans vīrs ticēja, ka mazulīte kļūs par saikni starp mani un viņa māti. Mani pašas vecāki dzīvo tālu, tāpēc normālas attiecības ar vīramāti ļautu rēķināties ar to, ka meitai ir vecmāmiņa, kas vismaz nedaudz piedalās viņas audzināšanā.

Vīramāte ienāca istabā brīdī, kad es pārģērbu bērnu.Tiklīdz viņa paskatījās uz mazmeitiņu, viņas labais garastāvoklis uzreiz pazuda. No viņas izskanēja tādas nievas par manu bērniņu, ka es burtiski gribēju viņu nožņaugt!

“Tik neglītu bērnu sen neesmu redzējusi. Mats matā atsities mammā, redzams, ka manam dēlam gēni izrādījušies vājāki. Šis mazulis nav līdzīgs nevienam mūsu ģimenē. Manas meitas bērni bija skaisti jau uzreiz pēc piedzimšanas. Jau šūpulī varēja saskatīt piederību mūsu dzimtai,” noskaldīja vīramāte.

Sajutos kā aplieta ar samazgu spaini, taču neklusēju. Izliku vīramāti aiz durvīm un uzbļāvu, lai iet pie saviem “tīrasiņu mazbērniem”, ja jau mana meitiņa ir “no citas sugas”. Es nepieļaušu, lai vīramātes negatīvisms pret mani kaut kādā mērā kaitētu manai meitiņai.

Teicu vīramātei, lai viņa vairs nekad nepārkāpj mūsu mājokļa slieksni.

Vīrs mani atbalstīja, lai gan es to no viņa nemaz negaidīju. Dzīvesdraugs satiekas un sazvanās ar māti, bet pie mums šī sieviete vairs nenāk. Viņa arī nekad nav lūgusi atvest pie viņas mazmeitu, iespējams, baidās, ka kaimiņi viņu ieraudzīs blakus bērnam, kas nav no viņas “dižciltīgās sugas”.

Arī tādas mēdz būt omītes – savu nepatiku pret vedeklu automātiski novirza uz mazbērniem.

Bet ko tu domā par šo stāstu? Varbūt arī tev nācies saskarties ar ko līdzīgu savās un vīramātes attiecībās? Būsim priecīgi, ja dalīsies savā viedoklī un pieredzē!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm