Sākums Ģimene Četrus gadus vecais zēns dārziņā atklāja sava tēva noslēpumu; Skolotāja nekavējoties reaģēja

Četrus gadus vecais zēns dārziņā atklāja sava tēva noslēpumu; Skolotāja nekavējoties reaģēja

- freetime.lv
3463 Skatījumi

Kamdena tētis, 34 gadus vecais Darelds Petersons, bija ļoti slims. Vēlāk viņa uzzināja sīkāk, cik grūtā situācijā nonācis šis vīrietis. Nensija ļoti satraucās. Tajā brīdī viņa saprata, ka viņai pašai jāsazinās ar zēna tēvu.

Dareldam bija nopietnas nieru problēmas — tās strādāja tikai par 20%. Tajos brīžos, kad tēvs tika ārstēts ar dialīzi, viņš izskatījās ļoti nomocīts, un mazais dēls viņu ieraugot bija ļoti nobijies un uztraucies.

Bērnudārza audzinātāja nolēma darīt visu, kas ir viņas spēkos, lai palīdzētu mazā zēna ģimenei. Jūs, visticamāk, domājat, ka viņa piedāvāja palīdzēt uzturēt mājsaimniecību, gatavot ēst vai auklēt zēnu. Taču NĒ! Nensijas rīcība bija daudz iespaidīgāka.

Viņa piedāvāja zēna tēvam vienu no savām nierēm.

Vīrietis nespēja noticēt šādam piedāvājumam! Tajā laikā nebija garantijas, ka Nensijas niere viņam darbosies. Kamdenas tētis bija pārsteigts un aizkustināts par Nensijas piedāvājumu. Jo tas varētu izglābt viņa dzīvību! Viņš to pieņēma ar asarām acīs! Un tad notika otrs brīnums! Nensija izrādījās ideāla donore. Atlika tikai parakstīt dažus papīrus.

„Es biju tik noraizējies par notiekošo. Biju priecīga, ka varēju palīdzēt! Ja mana niere nebūtu bijusi piemērota transplantācijai, es nevarētu dzīvot ar šo apziņu,” atceras sieviete.
Tas ir brīnišķīgi! Lielākā daļa cilvēku gaida vairākus gadus rindā, lai saņemtu transplantētos orgānus. Es vēlos, lai pasaulē būtu vairāk tādu cilvēku kā Nensija. Darelds intervijā saka, ka devusi viņam otro iespēju dzīvot.

Uzzinājis, ka Nensija ir piemērota donore, Darels un visa Pētersonu ģimene nolēma viņai sagādāt pārsteigumu. Viņi negaidīti ieradās bērnudārzā ar lielu rožu pušķi un daudziem pateicības vārdiem. Mazais Kamdens bija bezgala priecīgs, kad beidzot saprata, ka tēvam viss būs kārtībā un viņš nekur nepazudīs.

Ir reizes, kad mūsu pasaule šķiet ļaunuma pilna. Bet patiesībā mums apkārt ir labi cilvēki, kuri ir gatavi sniegt savu roku tiem, kam tā nepieciešama. Es gribētu ticēt, ka būs tikai vairāk tādu cilvēku kā Nensija, jo mēs visi varam mācīties no savām kļūdām, vai ne?

 

Ja arī tevi iedvesmo šis stāsts, neaizmirsti padalīties ar to ar draugiem.

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm