Sākums Ģimene Pirms 16 gadiem māte trīnītes māsas atstāja dzemdību namā. Kā tagad ir mainījusies viņu dzīve

Pirms 16 gadiem māte trīnītes māsas atstāja dzemdību namā. Kā tagad ir mainījusies viņu dzīve

- freetime.lv
10006 Skatījumi

Divām no trim meitenītēm bija nopietnas problēmas ar veselību.

2000. gadu sākumā vienā no ASV dzemdību namiem izveidojās savdabīga situācija. Pasaulē nāca trīs meitenītes. Kas nenotiek ļoti bieži. Turklāt divi no dvīņiem izrādījās Siāmas dvīņi.

Ieraugot mazuļus, kuri nebija fiziski nobrieduši, meiteņu mamma nolēma no viņiem atteikties. Sieviete nevēlējās paņemt arī pilnīgi veselo meitenīti.

Varbūt tā bija labāk. Diez vai ar tādu māti viņiem būtu labs liktenis. Trīskāršu māte bija ļoti margināla persona. Viņas brīvais dzīvesveids un vielu lietošana izraisīja meitenēm fiziskas problēmas.

Meitenes auga fermā, atrodoties regulārā kontaktā ar dzīvniekiem – foto no Яндекс.Картинки

Visas trīs meitenes nolēma adoptēt Harisonu ģimene. Šim laulātajam pārim nevarēja būt bērni tradicionālā veidā. Tomēr viņi nepadevās. Džefam un Darlai jau bija trīs adoptēti bērni. Viņiem bija zēni, un viņi vēlas, lai viņu ģimenē būtu vēl meitene.

Taču vienas meitenes vietā parādījās uzreiz trīs. Tā Džefs atceras pirmo tikšanos dzemdību namā: viņš bija ļoti nervozs un jutās kā sapnī:

 

“Viņas skatījās uz mani, un es skatījos uz viņām. Kad mana sieva pienāca pie manis, es dzirdēju, ka viņa dzirdami nopūšas. Es novēroju, ka viņa domā to pašu, ko es. Mēs atradām savas meitenes.”

 

Harisoni zināja, ka viņu kaimiņu māte pat grūtniecības laikā lietoja nelegālās vielas.Trīnītēm parādījās uzreiz trīs vecākie brāļi – foto no Яндекс.Картинки

Neraugoties uz to, ka divām no trim meitenēm būtu fiziski traucējumi, viņas tas neatturēja.

Tā Meizija, Makenzija un Madlēna atrada mājas ģimenē, kas viņus mīlēja.

Kā viņu liktenis veidojās tālāk, un kā meitenes izskatās tagad?

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm