Sākums Ģimene Pirms 16 gadiem māte trīnītes māsas atstāja dzemdību namā. Kā tagad ir mainījusies viņu dzīve

Pirms 16 gadiem māte trīnītes māsas atstāja dzemdību namā. Kā tagad ir mainījusies viņu dzīve

- freetime.lv
10005 Skatījumi

9 mēnešu vecumā Siāmas dvīņiem tika veikta atdalīšanas procedūra. Viņu dzīve nekad nebūs pilnīga, taču Džefs un Darla pilnībā pielāgojās apkārtējai pasaulei.

Meisija, Makenzija un Madlēna visu savu bērnību un jaunību pavadīja Harisonas fermā. Jau agrā bērnībā trijotne kļuva prasmīga apieties ar dzīvniekiem. Viņi kopā ar vecākiem palīdzēja rūpēties par dzīvniekiem. Regulāra saskarsme ar dzīvniekiem var palīdzēt meitenēm pārvarēt visas dzīves grūtības.

Māsas ir jautras un pozitīvas meitenes – foto no Яндекс.Картинки

Lai gan Amerika ir šķietami toleranta valsts, Meisijai un Makenzijai jau ir izdevies stāties pretī grūtībām, ko rada viņu ārējais izskats un ierobežotās spējas. Vecākie brāļi vienmēr bija viņiem blakus, palīdzot meitenēm pārdzīvot grūtos brīžus.

Māsas – trīnīši izaugušas par patiešām simpātiskām meitenēm. Ārēji viņi ir ļoti līdzīgi, taču to raksturi ir atšķirīgi. Madlēna ir mierīgs cilvēks, un viņai patīk palikt mājās. Jau agrā bērnībā viņa iesaistījās palīdzēšanā gan audžumammai, gan māsām.

Meisija ir atturīga meitene, bet Makenzija kopā ar vecākiem brāļiem dara visādas palaidnības un trokšņainas spēles.

Visa ģimene ir ļoti draudzīga – foto no Яндекс.Картинки

 

Trīnītes aug ļoti atvērtas pasaulei. Viņa vairākas reizes ir parādījušās televīzijā. Meisija, Makenzija un Madlēna zina, ka viņas ir adoptētas un ka viņu bioloģiskajai mātei bija neveselīgs dzīvesveids. Un līdz šim nevienai no meitenēm nav bijusi vēlme viņu atrast un iepazīt.

 

 

 

 

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm