Sākums Ģimene 45 gadu vecumā ukrainiete jau dzemdējusi 19 bērnus. Lūko, kā dzīvo kuplā ģimene!

45 gadu vecumā ukrainiete jau dzemdējusi 19 bērnus. Lūko, kā dzīvo kuplā ģimene!

- freetime.lv
2871 Skatījumi

Populārākais mēnesis ir janvāris: dzimšanas dienu svin Svetlana un viņas vīrs Pjotrs, kā arī meita Tatjana.

Ģimenes apgādnieks ir tēvs, bet bērni vienmēr visā palīdz mātei. Kāds veic uzkopšanu, kāds sapin bizes jaunākajām meitenēm, kāds palīdz ēst gatavošanā, bet vēl kāds slauc govi.

Ģimenei ir liela mājsaimniecība. Viņi regulāri dodas uz mežu sēņot un ogot. Svetlana ar saviem mazajiem palīgiem gatavo dažādus garšīgus krājumus ziemai. Viņa aizvāko simtiem kārbu!

Papildus tam visam māte-rekordiste maizi cep ik pēc pāris dienām, vienā ēdienreizē tiek patērēti tikai 3-4 maizes kukuļi. Katru dienu pusdienās viņa uzvāra piecus litrus zupas vai boršča, ko visi apēd uzreiz un pēc tam gatavo vakariņas.

Svetlanai nepatīk gatavot tā, lai pietiktu vairākām dienām – viņai grib pabarot ģimeni ar svaigu ēdienu.

“Teikšu godīgi, daudzi produkti tiek apēsti ļoti ātri. Gandrīz visu dienu pavadu pie plīts. Bet man tas ir tikai prieks, lai bērniņi ēd uz veselību! Manas meitas vienmēr man palīdz virtuvē.

Kāpostu tīteņi ir ikviena mīļākais ēdiens, taču mēs tos gatavojam reti. Bet vēl mūsu ēdienkartē bieži ir pelmeņi, tikai mēs tos taisām lielus kā vareņikus, lai ātrāk sanāktu pagatavot,” stāsta daudzbērnu mamma.

Svetlana daudz smaida un nevarētu teikt, ka viņa ir nogurusi . Lai gan viņa pati atklāti saka, ka ar katru reizi grūtniecību viņa pacieš arvien grūtāk. Bet – sieviete norāda, ja viņa atkal paliks stāvoklī, tad noteikti dzemdēs.

Tātad iespējams, ka drīzumā Kovaļeviču ģimenē būs jauns rekords – 20.bērns!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm