Sākums Skaistums Kas tev jādara, lai pāragri nesāktu ”smirdēt pēc vecuma”. Liec aiz auss, un patīkami smaržosi jebkurā dzīves posmā!

Kas tev jādara, lai pāragri nesāktu ”smirdēt pēc vecuma”. Liec aiz auss, un patīkami smaržosi jebkurā dzīves posmā!

- freetime.lv
10096 Skatījumi

2. Dāmas, kurām ir mazkustīgs dzīvesveids. Kustības un aktivitātes ir dzīvībai svarīgas enerģijas avoti. Mazkustīgs dzīvesveids ir drošs veids, kā izraisīt stagnāciju organismā. Kāpēc ir svarīgi pārvietoties? Gulošā ķermenī viss “stāv”. Asinsvadi cieš, veidojas asins recekļi, kājas kustas slikti.

Soļu norma jebkuram veselam cilvēkam ir 10 000 dienā. Nopirku fitnesa pulksteni un katru dienu cenšos izpildīt normu. Man tas ir ļoti svarīgi. Pēc aktīvas pastaigas no ķermeņa izdalās toksīni. Atnāc mājās, nomazgājies un sāc labi smaržot.

3. Sievietes, kuras pārtikā lieto pārāk daudz ogļhidrātu. Maizītes, saldumi, kūkas nav tie noderīgākie produkti. Kuņģis šādu pārtiku slikti sagremo. Rezultātā rodas svara problēmas, svīšana, enerģijas trūkums.

Nevaru pateikt, vai tā ir patiesība, taču tautā runā, ka, piemēram, veģetāriešu organismam tikpat kā neesot sliktas sviedru smakas.

Tātad – lai nesmirdētu pēc “vecuma”, tev jādara sekojošas lietas:

Piekop aktīvu dzīvesveidu.

Ēdi mazāk ogļhidrātu.

Atbrīvojies no liekā svara.

Šos vienkāršos ieteikumus var ievērot jebkura sieviete.

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm