Sākums Ģimene Parasta baltā sieviete 50 gados apprecējās ar Nigērijas princi un dzemdēja dvīnīšus. Raugi, kā šodien dzīvo šā neticamā stāsta varoņi!

Parasta baltā sieviete 50 gados apprecējās ar Nigērijas princi un dzemdēja dvīnīšus. Raugi, kā šodien dzīvo šā neticamā stāsta varoņi!

- freetime.lv
895 Skatījumi

Pastāv diezgan populārs viedoklis, ka sieviete, kas sasniegusi 50 gadu vecumu, tikai sāk dzīvot. Krievijā dzīvojoša sieviete vārdā Natālija Vedeņina tikai apstiprina šo apgalvojumu ar savu dzīvesstāstu.

Neskatoties uz pieklājīgo vecumu, viņai izdevās apprecēties. Un viņas vīrs nebija parasts vīrietis, bet gan Nigērijas princis, visīstākais karaliskās ģimenes pārstāvis!

Natālija un viņas izredzētais iepazinās internetā 2010. gadā. Nigērietis Pauels Gabriels izrādījās īsts princis. Natālija nespēja noticēt savai veiksmei.

Trīs gadus abi sazinājās tiešsaistē, un pēc tam sieviete devās pie Gabriela, lai satiktos klātienē.

Abi apprecējās ļoti drīz. Pauels bija astoņpadsmit gadus jaunāks par Natāliju, taču tas sievieti nemulsināja. Viņa vēlējās pavadīt savu atlikušo mūžu ar šo vīrieti, jo ļoti viņu mīlēja.

Pēc kāzām pāris pārcēlās uz dzīvi Krievijā. Gabriels sāka strādāt par traktoristu.

Natālijai tajā laikā jau bija pieaudzis dēls no pirmās laulības. Bet no Gabriela viņa dzemdēja dvīņus, kurus nosauca par Danielu un Dāvidu. Lai paliktu stāvoklī, sievietei bija jāizmanto mākslīgās apaugļošanas metode.

 

Tomēr laime bija īslaicīga. Gabriels nomira trīsdesmit četru gadu vecumā, padarot Natāliju par atraitni.

Pagāja laiks, un sieviete atrada sev jaunu dzīvesdraugu. Viņš bija arī melnādainais un jaunāks par tiem pašiem astoņpadsmit gadiem. Viņa devās uz šā vīrieša dzimteni, taču viņi nevarēja sarīkot kāzas: tieši tajā brīdī izcēlās pandēmija.

Pēc tam Natālija sāka meklēt partneri jau Krievijā. Viņa satika vīrieti, kurš atkal izrādījās uz pusi jaunāks. Viņas personīgā dzīve nevar nepārsteigt.

Šogad Natālijas dvīņiem apritēja pieci gadi. Sieviete pati rūpējas par bērniņiem, taču periodiski viņai palīdz arī mirušā vīra māte Nigērijā un viņa jaunākais brālis. Viņa saņem visu nepieciešamo atbalstu un dzīvo pārticībā.

Natālija ir izplānojusi kādu dienu doties ar bērniem uz viņu tēva dzimteni.

Puikas ir neticami līdzīgi savam mirušajam tēvam. Viņi apmeklē parastu bērnudārzu, viņu dzīve ne ar ko neatšķiras no citu bērnu dzīves. Zēnu pieaugšanu Natālija dokumentē sociālajos tīklos, ievietojot tur dažādas dvīnīšu fotogrāfijas.

Sieviete ļoti mīl savus dēlus, viņa uzskata, ka tie viņai kļuvuši par visas dzīves jēgu. Viņa ir pateicīga liktenim par to, kā ir izveidojusies viņas dzīve.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm