Sākums Skaistums Kas tev jādara, lai pāragri nesāktu ”smirdēt pēc vecuma”. Liec aiz auss, un patīkami smaržosi jebkurā dzīves posmā!

Kas tev jādara, lai pāragri nesāktu ”smirdēt pēc vecuma”. Liec aiz auss, un patīkami smaržosi jebkurā dzīves posmā!

- freetime.lv
10097 Skatījumi

Sveiks, dārgo lasītāj! Šodien gribu aktualizēt šādu tēmu – nepatīkama smaka no sievietēm. Starp citu, pēc maniem novērojumiem, sievietes ar vecumu ož nepatīkamāk nekā vīrieši.

Es nezinu, kapēc tā, bet tā ir taisnība. Varbūt tā ir fizioloģiska īpatnība. Iespējams tāpēc, ka sievietēm ir vairāk hormonālo problēmu, viņas ātrāk pieņemas svarā, bet cilvēki ar lieko ķermeņa masu vairāk svīst.

Par to visu var domāt ļoti ilgi. Tomēr es padalīšos ar savām personīgajām pārdomām par šo jautājumu.

Lūk, apkopoju noteiktas īpašības sievietēm, kuras sāk ost pēc “vecuma”. Lūdzu, pēc raksta izlasīšanas uzraksti komentāru no sērijas, vai tu man piekrīti vai ne?

Sieviešu tipi, kurām ar vecumu rodas nepatīkama ķermeņa smarža

1. Sievietes ar lieko svaru. Ikviens zina, ka liekais svars neizdaiļo dāmu. Liekais svars rada daudz problēmu: sirds un asinsvadu slimības, locītavu problēmas, hormonālos traucējumus, utt.

Turklāt sievietes ar lieko svaru svīst vairāk nekā tievas dāmas. Arī mazgāšanās ir grūtāka, jo lielais vēders kļūst par traucēkli.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm