Sākums Attiecības Marta izdzirdēja vīra telefonsarunu virtuvē: ko tādu pēc 20 laulības gadiem viņa nebija gaidījusi!

Marta izdzirdēja vīra telefonsarunu virtuvē: ko tādu pēc 20 laulības gadiem viņa nebija gaidījusi!

- freetime.lv
1162 Skatījumi

– Es jau teicu, ka varu tev iedot tikai naudu, bet ne vairāk. Ja es šķiršos no sievas, es palikšu bez nekā. Kāpēc man tas būtu jādara? vīrs teica.

Marta piegāja tuvāk un vērīgi ieklausījās.

– Kāpēc tu manī neklausies?! Es tev teicu, ka bērns ir ļoti liela atbildība. Tu pati nolēmi viņu saglabāt, tas nozīmē, ka tu viņu arī audzināsi.

Es nedzīvošu kopā ar tevi. Pagaidām tas arī viss, Didzis teica un nolika klausuli.

Marta ielūkojās istabā, un Didzis satraukumā pielēca kājās, jo nebija gaidījis sievas ierašanos.

– Martiņ, tu atnāci tik agri, man vēl nav bijis laika pagatavot maltīti, viņš teica.

– Tas ir labi, es pati sev pagatavošu salātus, Marta atbildēja.

– Ar ko tu runāji pa telefonu? viņa jautāja.

– Jā, Viesturs zvanīja, viņš atkal uzaicināja mani nedēļas nogalē makšķerēt, atbildēja vīrs.

– Tas ir forši. Pēdējā laikā tu tik bieži brauc makšķerēt, taču īpaši daudz zivju nenoķer, Marta ar ironiju balsī sacīja.

– Nu … jā, sanāk tā kā sanāk, Didzis nomurmināja.

– Man ienāca prātā doma, ka arī es došos kopā ar tevi makšķerēt. Pārāk ilgi esmu mājās un man jau ir apriebies. Un pēdējā laikā mēs ļoti maz laika pavadām kopā, lai gan dzīvojam zem viena jumta, sacīja Marta.

– Bet tā ir vīriešu padarīšana, ko tad tu tur darīsi? Didzis jautāja.

– Es atradīšu, ko darīt. Nu ko saki, iesim sestdien kopā makšķerēt? Marta jautāja.

– Sarunāts, vīrs atbildēja.

Pēc divām dienām Didzis atcēla makšķerēšanas braucienu, pamatojot to ar lielu darba slodzi autoservisā. Viņš sāka meklēt jaunus attaisnojumus, lai izvairītos no solītās makšķerēšanas.

 

Sestdien, kad Marta atnāca uz autoservisu, viņa konstatēja, ka vīra tur nav. Marta saprata, ka dzīvesbiedrs viņu māna, bet nezināja, kā viņu pieķert melos.

Sieviete nolēma pārbaudīt Didža telefonu, ko viņa nekad agrāk nebija darījusi, un ieskatījās viņa sarakstē ar mīļāko. Izrādījās, ka sieviete vārdā Elīna no Didža ir stāvoklī un vēlas saglabāt grūtniecību, bet viņš ir pret šo ideju.

 

Marta secināja, ka viņi satikušies apmēram divus gadus, un visu šo laiku Didzim izdevies no Martas noslēpt, ka viņam ir ārlaulības sakars.

Lai pārsteigtu vīru “nozieguma” vietā , Marta nolēma viņam sekot, kad viņš norunāja tikšanos ar Elīnu. Abi mīlnieki satikās parkā, un, kad Didzis apskāva Elenu un noskūpstīja viņu, Marta to nofotografēja un piegāja pie viņiem.

– Lūk, kāds tu esi nelietis, Didzi. Savā makšķerēšanas braucienā esi noķēris lielisku zivi. Labi darīts. Bet šodien paņem savas mantas un ej prom, kur acis rāda, Marta teica un devās mājās.

Didzis nekavējoties skrēja viņai pakaļ, lūdzot piedošanu, bet Marta zināja, ka nevar piedot šo nodevību. Vīra rīcība viņu ļoti sāpināja, īpaši tāpēc, ka sānsoļa rezultātā gaidāms bērns.

Didzis savāca savas mantas un aizgāja no abu kopīgā mitekļa. Sešus mēnešus viņš mēģināja panākt, lai Marta viņam piedotu, bet viņa viņam atteicās. Sieviete saprata, ka tādā vecumā viņš nemainīsies, un kas tad viņus īsti saistīja? Būtībā nekas.

Marta nolēma sākt jaunu nodaļu savā dzīvē, atbrīvojoties no toksiskas un neuzticīgas laulības. Viņa atrada sevī spēku un neatkarību, lai virzītos uz priekšu bez vīra, cerot uz laimīgu nākotni, kurā viņa novērtētu pati sevi un atrastu patiesu mīlestību un cieņu.

Bet kā tev patika šis stāsts? Vai tu domā, ka Marta rīkojās pareizi, atraidot vīra pūles viņu atgūt? Būsim gandarīti, ja dalīsies savā pieredzē/viedoklī raksta komentāros!

 

 

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm