Sākums Attiecības Vīrs sāka pļēgurot un atrada mīļāko. Kad sapratu notikušā patiesos iemeslus, sajutos kā zibens ķerta!

Vīrs sāka pļēgurot un atrada mīļāko. Kad sapratu notikušā patiesos iemeslus, sajutos kā zibens ķerta!

- freetime.lv
4294 Skatījumi

Reiz, kad no rīta vēl gulēju mūsu lauku mājās, laulātais draugs garlaicības mākts devās pabraukāt ar ričuku. Kad pamodos, sēta bija pilna ar svešiem vietējiem ļaudīm – vīrs teica, ka esot uzaicinājis viņus uz pirti. Starp viesiem bija kāda krievu tautības dāma, slaida kā maikste un krietni jaunāka par mani

. Tad piedzīvoju totālu šoku – sapratu, ka vīrs ir piedzēries un luncinās viņai apkārt kā šunelis. Sacīju viņam, ka viņš pārkāpj jebkādas robežas, bet kā atbildi saņēmu rupju vārdu straumi: “pošla nahuj suka” (ej dirst, kuce).

Piedevu, domāju, ka tas ir mirkļa vājums, bet viss šis vājprāts nebeidzās, turpinājās ilgstoši, ar nelieliem pārtraukumiem.

Sāka kļūt arvien sliktāk – Jānis nepārstāja pļēgurot, nestrādāja un regulāri apciemoja mīļāko. Tas vairs nebija ciešams, izmisīgi raudāju katru dienu. Tad brālis atbrauca man pakaļ uz manu un vīra dzīvokli Jaunolainē un es pārvācos pie dēla Rīgā.

Iedziļinoties notikušajā, pēkšņi pār mani nāca apskaidrība – protams, vīrs arī ir pie vainas, bet galvenais iemesls ir tas, ka biju “uzēdusi” šausmīgu vēderu un man nederēja vairs neviens apģērbs. Visiem zināms slavenais teiciens: “Vīrieši nav suņi, uz kauliem nekrīt”. Bet “tauku blāķis” stiprā dzimuma pārstāvjus uzrunā vēl mazāk, par to es pavisam noteikti esmu pārliecināta.

Tāpēc, mīļās dāmas, ja gribat saglabāt pievilcību laulātā drauga acīs, centieties saglabāt pievilcīgas auguma aprises, apvaldiet rīšanas kāri un veiciet kaut nelielas fiziskās aktivitātes.

Pagāja pusotrs gads. Vīrs, šķiet, beidzot bija izsvēris savas prioritātes, pārstāja dzert un iekodējās, pameta mīļāko un lūdza, lai atgriežos pie viņa. Es nolēmu dot viņam otro iespēju, bet vienlaikus esmu “ķērusies vērsim pie ragiem” – dzeru daudz ūdens un tējas, esmu atteikusies no cukura un ogļhidrātiem bagātas pārtikas.

Viss pamazām notiek uz labu, bet atskatoties pagātnē, gribu uzsvērt – dāmas, jūsu vīri grib ar jums lepoties, tāpēc nedrīkst palaisties un “šķūrēt” iekšā visu pēc kārtas.

Ja kas, intīmā tuvība starp mums ar vīru joprojām nav atjaunojusies, bet ceru – kad atkal kļūšu slaidāka, viss būs kārtībā arī ar šo jomu. Pagaidām cenšos darīt visu, lai atjaunotu savu pievilcību dzīvesdrauga acīs.

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm