Sākums Padomi Katru dienu es tualetē ielieku karoti sāls un iesaku arī jums. Šis noslēpums ir noderīgs visām mājsaimniecēm

Katru dienu es tualetē ielieku karoti sāls un iesaku arī jums. Šis noslēpums ir noderīgs visām mājsaimniecēm

- freetime.lv
5067 Skatījumi

Lūk, recepte!

Ņemam rupjo sāli. Caurulēm pietiks ar trešdaļu no standarta iepakojuma. Drenāžas atverē ieberam sāli un pēc tam ielejam apmēram 2 litrus verdoša ūdens. Ja aizsprostojums ir liels, pievienojam vēl 100 gramus 70% etiķa esences.

Pēc šīm manipulācijām nogaidām 30 minūtes. Pēc kāda laika vienkārši attaisām ūdens krānu un kārtīgi noskalojam, atstājot ūdeni tekam apmēram 5 minūtes. Ja pirmajā reizē visi netīrumi neizšķīst, visa procedūra jāveic atkārtoti

Šī metode ļauj efektīvi iztīrīt caurules un novērst pat smagus aizsprostojumus. Rupjais sāls būs efektīvs arī cauruļu piesārņojuma profilaksei.

Šim nolūkam katru rītu ieberu lielu karoti sāls vannā, izlietnēs un pat tualetē. Atnākot mājās no darba, vienkārši uz brīdi atgriežu jaucējkrānu un visu noskaloju ar ūdeni.

Tādējādi parastais sāls man ir palīdzējis aizmirst par aizsērējušām caurulēm. Rupjais sāls dod iespēju samazināt santehniķu apmeklējumu skaitu pat tajos mājokļos, kur caurules ir vairāk nekā pārdesmit gadus vecas.

Vairāki tīrīšanas cikli ļauj tikt galā pat ar tiem nosēdumiem uz cauruļu sienām, kas tur atrodas vairāk nekā gadu, bet vienkārša profilakse saglabā tās tīras ilgu laiku.

 

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm