Daudzi no mums ledusskapja saldētavā glabā gaļas krājumus, taču šo produktu nevar ātri pagatavot, jo atkušanai vien būs vajadzīgas vismaz pāris stundas.
Šādu gaļu parasti izņemam no saldētavas un atstājam atkušanai uz nakti vai vismaz vairākas stundas uzglabājam siltā vietā.
Šī atkausēšanas metode ir pārbaudīta, taču ne vienmēr piemērota, piemēram gadījumos, ja viss ir jāpaveic ātri vai arī virtuvē ir pārāk karsts un, ilgstoši atkausējot, gaļa var sākt bojāties.
Es padalīšos ar pāris knifiņiem, kas ļauj samazināt atkausēšanas laiku un vienlaikus neprasa īpašu aprīkojumu vai prasmes.
Es neiesaku atkausēt gaļu mikroviļņu krāsnī, turklāt ne visiem tā ir…
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk