Sākums Skaistums Dāmas valkā nepareizās drēbes, bet sūdzas, ka apģērbā izskatās resnas. Ielāgo, kas jādara, lai noslēptu apaļīgumu!

Dāmas valkā nepareizās drēbes, bet sūdzas, ka apģērbā izskatās resnas. Ielāgo, kas jādara, lai noslēptu apaļīgumu!

- freetime.lv
4575 Skatījumi

Bieži vien sievietes atstāj novārtā aksesuārus. Tas ir veltīgi. Šādas detaļas palīdz noslēpt trūkumus, koncentrējot citu uzmanību tikai uz būtību.

Modele, ko redzam pa kreisi, ir ģērbusies “hoodie” kleitā, kas nemaz neizskatās stilīgi. Tiklīdz sieviete kleitu uzsvēra apģērbu ar lencīti, un kājās uzvilka stilīgus kazaku stila zābakus, tēls kļuva daudz labāks. Tagad mūsu priekšā ir nevis neesam vecmodīga sieviete, bet gan moderna skaistule.

Tālāk vēl viens attēls, kurā aksesuāriem ir izšķiroša loma. Pirmais attēls sastāv no bordo krāsas kleitas. Modeles kājās ir vecā stila kurpes. Brīvais piegriezums ir padarījis modeles figūru plakanu, pilnībā atņemot viņai sievišķību. Situāciju glāba lodiņkurpes un bēša josta jostasvietā.

Dažas sievietes uzskata, ka svītrainas lietas ir tabu. Tas tā nav, ja izvēlēsies pareizo aksesuārus. Tas iruniversāls universāls risinājums, kas piestāvēs jebkurai sievietei.

Bet bezformīga kleita izskatās daudz labāk, ja tai ir pievienota josta. Tikai rotājumus ap kaklu vajadzētu nēsāt miniatūrākus un elegantākus.

Dāmas ar plus izmēra figūru bieži ģērbjas tā dēvētajā “kapuča” apģērbā. Tā ir kļūda. Šādi tērpi padara augumu bezformīgu. Ja paskatās uz fotoattēlu kreisajā pusē, varam viegli pārliecināties par šo vārdu patiesumu.

Tomēr, ja tu uzvelc slimniekam T-kreklu un uzliec svārkus jostasvietā, tēls kļūs spēcīgs un efektīvs. Ja piesprādzēsi kreklu ar visām pogām, tad kakls šķitīs īsāks.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm