Sākums Attiecības Nav ko žēlot šķirtenes ar bērniem. Tici vai ne, bet nereti viņas pašas vainojamas savās nedienās!

Nav ko žēlot šķirtenes ar bērniem. Tici vai ne, bet nereti viņas pašas vainojamas savās nedienās!

- freetime.lv
2263 Skatījumi

Viena no mūsdienu pasaules iezīmēm ir lielais sieviešu skaits, kuras pašas izvēlas šķirt laulību. Skaidrs, ka viņām ir vieglāk vīru pamest, nevis censties pārvarēt grūtības, kādas neizbēgami rodas ģimenes dzīvē.

Starp manām paziņām lielākā daļa sieviešu ir oficiāli šķīrušās. Veicot vienkāršus aprēķinus, nonācu pie secinājuma, ka katrā otrajā gadījumā iniciatore laulības šķiršanai ir tieši sieva.

Un tikai neliela daļa šādu sieviešu izveido jaunas, stipras attiecības, jo ne katrs vīrietis vēlas saistīt dzīvi ar šķirteni.

Piekrītu, ka visas vientuļās sievietes ir pelnījušas laimi, un gadās, ka pēc laulībām vīrietis kardināli mainās uz slikto pusi.

Bet es joprojām uzskatu – ja sievietes iemācītos nogludināt asos stūrus ģimenes dzīvē un meklētu nesaskaņu cēloni, daudzas laulības izdotos glābt, portālam “freetime.lv” pauda kāda blogere.

Agrākos laikos bija kauns būt šķirtenes/šķirteņa statusā, turklāt otrreiz apprecēties bija problemātiski. Taču mūsdienu sievietes par šiem aspektiem nepavisam neraizējas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm