Sākums Attiecības 55 gadus vecs vīrietis atklāja, kāpēc viņš nekad neaicina neglītu sievieti uz otro randiņu

55 gadus vecs vīrietis atklāja, kāpēc viņš nekad neaicina neglītu sievieti uz otro randiņu

- freetime.lv
1004 Skatījumi

Viņu iekšējā pasaule, viedoklis un uzskati viņam absolūti neesot interesanti.

Tāpat viņam nevajagot izpratni, līdzjūtību un apbrīnu, ko sniedz neglīta sieviete. Viņš skaidroja, kai esot jau tajā vecumā, kad cilvēks zina, kas viņš ir, un ir pieradis ar savām problēmām un emocijām tikt galā pats.

Sadzīvē mans draugs nav nekāds nespējnieks, kurš nezina, kurā plauktā atrodas zeķes, kā to, iespējams, domā daudzas sievietes.

Viņš sacīja, ka partneres izvēlē vadoties no kāda domātāja teiktā, ka “nav neglītu sieviešu, ir tikai slinkas”.

Jāuzsver, ka skaistums pēc 30-40 gadiem nav saistīts ar nevainojamu figūru, zīdainiem matiem un grumbu neesamību. Runa ir par sakoptību, par sevis mīlestību.

Cilvēks, kurš tic, ka blakus tā dēvētajai pelēkajai pelei jutīsies kā pasaules valdnieks, ļoti maldās. Peles neaicina uz paradīzi, tās ievelk partneri savā neirozē un neapmierinātībā ar dzīvi.

Vīrietim tiks uzgrūsta vainas sajūta un viņš saņems norādījums, kas un kā ir jādara. Turklāt neglītas sievietes centīsies apliecināt sevi uz pašpārliecināto vīriešu rēķina tāpat kā vāji vīrieši uz skaistu sieviešu rēķina.

Kas gan sievietei traucē rūpēties par saviem zobiem un matiem, nomest liekos kilogramus? Vai jauna blūze un svārki ir tik dārgi? Tagad ir tik daudz iespēju un informācijas, ka pievilcīgu ķermeņa formu, ja vēlies, var iegūt pāris mēnešu, maksimums gada laikā.

Bet neglītām sievietēm tas vienkārši nav vajadzīgs. Viņu izskats ir viņu manifests, atbilde pasaulei vai aizvainojums pret to.

Tautas gudrība vēsta, ka jāvērtē nevis pēc apģērba, bet rīcības. Taču izskats ir mūsu domu turpinājums – par sevi, citiem, pasauli.

Novārtā atstāts izskats liecina par vāju gribu, slinkumu, nevēlēšanos pacensties savas laimes labā. Šīm sievietēm nav ko dot vīriešiem, viņu rīcībā ir tikai kompleksi.

Jāmin, ka tieši tas pats attiecas uz vīriešiem. Sievietes, nemēģiniet veidot attiecības indivīdiem, kas nerūpējas par savu ārieni! Sapņi kopā ar viņiem nepiepildās, bet pašcieņa ievērojami krītas.

Bet ko tu domā par šo stāstu? Laipni lūgts padalīties savā randiņu pieredzē un viedoklī attiecībā uz rūpēm par savu izskatu!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm