Sākums Receptes Šokolādes torte, pagatavojama pannā uz gāzes plīts. Tu neticēsi, bet gardums sanāk maigāks par maigu!

Šokolādes torte, pagatavojama pannā uz gāzes plīts. Tu neticēsi, bet gardums sanāk maigāks par maigu!

- freetime.lv
322 Skatījumi

Šo torti var pagatavot burtiski dažu sekunžu laikā. Liekas neticami, bet šo gardumu ir iespējams uztaisīt visparastākajā pannā, iztiekot bez cepeškrāsns. 

Lai pagatavotu, tev būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

1 ola un 1 olas dzeltenums;

240 grami miltu;

65 grami sviesta;

120 grami cukura;

Šķipsniņa sāls;

1 tējkarotes sodas;

30 grami kakao;

2 ēdamkarotes medus.

Sastāvdaļas krēma pagatavošanai:

180 grami trekna skāba krējuma;

180 grami biezpiena;

400 grami saldā krējuma;

100 grami cukura pūdera.

Pagatavošanas gaita:

Sajaucam olas, kakao, cukuru, sāli, medu un kausētu sviestu. Uzliekam maisījumu uz lēnas uguns un uzsildām, bet neuzvārām.

Pieberam cepamo sodu un enerģiski samaisām, atdzesējam līdz istabas temperatūrai.

Pa daļām pievienojam izsijātus miltus.

Apberam darba virsmu ar miltiem, izklājam masu un samīcām mīklu. Tai jāsanāk mīkstai un nedaudz lipīgai.

Sadalām mīklu 8 daļās un katru sarullējam bumbiņā. Pārklājam ar pārtikas plēvi un ievietojam ledusskapī uz 40 minūtēm.

Izrullējam plāceņus un izgriežam aplīšus atbilstoši pannas diametram. Mīklu sadurstām ar dakšiņu.

Cepam sausā pannā uz plīts no abām pusēm uz mazas uguns. Torti var gatavot arī cepeškrāsnī.

Apvienojam biezpienu ar skābo krējumu un sakuļam ar blenderi, pievienojam cukura pūderi pēc savas gaumes.

Saputojam saldo krējumu, pievienojam cukura pūderi, saputojam gaisīgu krēmu.

Biezpiena masu apvienojam ar krēmu un veidojam torti, apziežam malas un pārkaisām ar mīklas drupačām.

Liekam ledusskapī uz nakti.

Nākamajā dienā pasniedzam galdā!

Ja tev patika šī burvīgā recepte, dalies ar draugiem sociālajos tīklos!

 

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm