Sākums Skaistums Sievietes pēc 50 nereti ož tik nelabi, ka apkārtējiem elpa sitas ciet. Bet tam ir pavisam vienkāršs risinājums!

Sievietes pēc 50 nereti ož tik nelabi, ka apkārtējiem elpa sitas ciet. Bet tam ir pavisam vienkāršs risinājums!

- freetime.lv
6094 Skatījumi

3. Regulāri maini apģērbu

Apģērbs ļoti ātri uzsūc ķermeņa aromātu, tāpēc drēbes ir jāmaina ik pēc divām līdz trim dienām. Pretējā gadījumā tu odīsi pēc vecuma.

Tīras drēbes smaržos svaigi, kas nozīmē, ka arī tu smaržosi tāpat.

4. Veic mājokļa uzkopšanu

Kā jau saprati, nepatīkamu smaku izdala ne tikai cilvēka āda, bet tā iesūcas visās lietās, ar kurām bieži saskaries – gultas veļa, dvieļi, mēbeles un sadzīves priekšmeti.

Šī smaka ir jānoņem ar tīrīšanas un mazgāšanas palīdzību. Mājoklis ir jātīra vismaz reizi nedēļā, izmantojot speciālos tīrīšanas līdzekļus.

5. Bieži veic mājokļa vēdināšanu

Svaigs gaiss palīdzēs izvadīt no mājas visus nepatīkamos aromātus. Tāpēc regulāri vēdini telpas, vēlams trīs reizes dienā. Bet, kad ārā ir silts, logi var būt pastāvīgi atvērti vēdināšanas režīmā.

Pateicoties vēdināšanai, mājoklī ne tikai nebūs nepatīkamu smaku, bet arī tiks iznīcinātas visas baktērijas, kas uzkrājas un vairojas, novedot pie slimībām.

Secinājums:

Kā redzi, vecuma smaka nav diagnoze. Tu vari viegli atbrīvoties no tās, ja ievērosi augstāk minētos piecus vienkāršos noteikumus.

Tādējādi nepaliksi viens/viena bez tuvinieku atbalsta. Kaut gan jāsaka skarbi – tu nebūsi viena – ar tevi kopā būs vecuma dvaka.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm