Sākums Skaistums Kāpēc daudzas sievietes 30 – 40 gados jau izskatās pēc tantēm

Kāpēc daudzas sievietes 30 – 40 gados jau izskatās pēc tantēm

- freetime.lv
4789 Skatījumi

Kāpēc sievietes izskatās vecākas par saviem gadiem

Dzīves un darba apstākļi

 

Katram cilvēkam ir savs dzīves ceļš. Kādam tas ir viegli un bezrūpīgi, bet citiem pilns ar dažādiem šķēršļiem un izaicinājumiem.

 

Iedomājieties 25 gadus vecu meiteni no pārtikušas ģimenes, kura apprecas. Viņa plāno savu nākotni nesteidzīgi, ar vecāku un mīlošā vīra atbalstu.

Ja šī meitene uzauga viena? Turklāt no vīra viņai ir bijuši 3-4 bērni – ne tā labākā. Es šaubos, vai viņa varētu saglabāt savu pievilcību.

Tas pats attiecas uz darba apstākļiem. Ja strādājat tīrā birojā, ir vieglāk izskatīties skaisti un sakopti (vadītājam vai sekretārei). Sieviete, kas slauka ielas jebkuros laika apstākļos, ir pavisam kas cits. Vējš, saule un sals… Bet kārtīgai sejas kopšanai laika nepietiek.

Veselība

Lielākā daļa jauniešu jau 30 gadu vecumā saskaras ar lielām problēmām. Daudzi no viņiem vispirms atstāj iespaidu uz savu izskatu.

Cilvēka raksturs un viņa ieradumi

 

Sievietes, kurām ir ne ārāk labie ieradumi, mēdz atstāt negatīvu iespaidu.

Vide, kurā cilvēks atrodas, nopietni ietekmē viņa izskatu. Sievietei, tāpat kā daiļā dzimuma pārstāvēm, vienmēr vajadzētu izskatīties perfekti. Bet mēs visi esam vienkārši cilvēki ar savām priekšrocībām un trūkumiem. Galvenais ir tas, cik jauni mēs jūtamies savā dvēselē.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm