Sākums Attiecības Kaimiņam neizdodas atrast otro pusīti. Kad aprunājos, sapratu, ka viņš no dāmām pieprasa ŠO …

Kaimiņam neizdodas atrast otro pusīti. Kad aprunājos, sapratu, ka viņš no dāmām pieprasa ŠO …

- freetime.lv
5894 Skatījumi

Kāpēc viņam tas neizdodas, ir filozofisks jautājums. Varbūt visa sāls ir viņa pārmērīgi augstās prasības pret potenciālo dzīvesbiedri, un tās ir šādas:

1. Viņa sirdspuķītei nedrīkst būt bērni. Viņai jābūt ar brīnišķīgiem ārējiem dotumiem ar skaistu seju un labu figūru. Piemērotās kandidātes vecums nedrīkst pārsniegt 35 gadus. Vēlams, lai viņa būtu no inteliģentas ģimenes un ar augstāko izglītību.

2. Topošās sievas īpašumā ir jābūt savam mājoklim. Turklāt viņai jābūt ideālai saimniecei, jāuztur kārtība miteklī un jāprot pagatavot daudz gardu ēdienu.

3. Dāmai ir jābūt pašpietiekamai, ar saviem līdzekļiem. Viņas alga nedrīkst būt mazāka par vīra ienākumiem. Un vēl labāk, ja tā būtu lielāka.

4. Topošajai sievai ir jāmīl un jāgodā viņa māte.

Kaimiņš bieži sūdzas par savu dzīvi un stāsta par sievietēm, ar kurām saticies pēc iepazīšanas dažādās interneta vietnēs. Bieži viņam esot nācies sastapties ar jaunām dāmām ar vienu vai vairākiem bērniem, bet tas viņam nav pieņemami.

 

Viņš nevēlas investēt svešu atvašu nodrošināšanā un uzturēšanā. Kaimiņš saka, ka šādus bērnus nekad neuztvers kā savējos.

Turklāt izrādās, ka gandrīz visām sievietēm iepazīšanās vietnēs ir zemāki ienākumi nekā viņam. Viņš pats nopelna ne vairāk kā 630 eiro.

Tāpat atklājies, ka dāmām nav sava dzīvokļa, bet viņš nevēlas nevienu vest savās mājās, kur mitinās ar māti, jo uzskata, ja jaunajam pārim jādzīvo atsevišķi.

Tāpat kaimiņam ir pretenzijas attiecībā uz randiņā satikto sieviešu izskatu. Dāmas ir vai nu ļoti apaļīgas, vai vienkārši neatbilst viņa gaumei.

Sievietes, kuras patīk manam kaimiņam (izglītotas, pašpietiekamas, ar mājokli, bez bērniem un pievilcīgas) par viņu neizrāda nekādu interesi un pārstāj atbildēt uz viņa vēstulēm, tiklīdz viņš atklāj informāciju par sevi.

Par tikšanos klātienē vispār vairs nav vērts runāt. Tā nu paiet mana nabaga kaimiņa dzīves gadi, dzīvojot kopā ar veco mammīti, bez dzīvesbiedrenes.

Bet kā tu vērtē šo stāstu? Vai tā varonis gadījumā nav sadomājies, ka vēlas sev blakus dāmu, kas atbildīs visām viņa nepamatoti augstajām prasībām? Vai tāda maz eksistē uz šīs grēcīgās zemes? Priecāsimies par taviem komentāriem!

 

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm