Sākums Skaistums Tukla jauniete pamatīgi nodzina svaru, apprecējās un dzemdēja meitiņu. Bet tu nespēj pat iedomāties, cik bēdīgi izvērtās šis stāsts!

Tukla jauniete pamatīgi nodzina svaru, apprecējās un dzemdēja meitiņu. Bet tu nespēj pat iedomāties, cik bēdīgi izvērtās šis stāsts!

- freetime.lv
4021 Skatījumi

Liekais svars nereti sagādā daudz grūtību, un šķiet, ja no tā tiksi vaļā, viss kļūs daudz labāk. Bet dažreiz nepietiek ar auguma atgriešanu normālā stāvoklī, lai kļūtu laimīgs. Tas notika ar sievieti Natāliju Karpenko, kura bija laimīga un mīlēta, kad svēra 136 kilogramus, bet līdz ar lieko svaru viņa zaudēja arī ģimeni.

Natālija kopš bērnības bija apaļīga, taču ģimene to nekad neuzskatīja par problēmu. Meitene mīlēja saldumus un ātrās uzkodas, bet gādīgā māte viņai vienmēr deva līdzi uz skolu pārtikas kastīti ar meitas iecienītāko ēdienu. Pat tas, ka klasesbiedri meiteni ķiricināja, apsaukājot viņu par virtuli, jauno dāmu neapbēdināja.

Natālijas māte bija konditore, un mājās vienmēr bija saldumi. Pašai jaunietei arī patika gatavot ēst, taču viņa izvēlējās kļūt par frizieri.

Liekais svars netraucēja veiksmīgai personīgajai dzīvei – 21 gada vecumā Natālija kļuva par sievu Ruslanam, garam un izskatīgam puisim, kurš viņu mīlēja un rūpējās. Laulību meitene uztvēra kā iespēju dzīvot savam priekam, un svars ātri vien tikai pieauga. 26 gadu vecumā sieviete svēra jau 136 kilogramus!

Ruslans bija līdzīgs savai sievai – viņam jau kopš bērnības bija problēmas ar lieko svaru, taču, pateicoties pašapziņai, puisim tā nekad nebija problēma. Kad viņš satika Natāliju, viņam bija 24 gadi, viņš strādāja par šoferi. Mīlestība bija patiesa un abpusēja, un pāris ātri apprecējās.

Ģimenes kopējā aizraušanās bija ēdiens. Sieva gatavoja labi un daudz, bet vīram ēdiens ļoti gāja pie sirds. Ja Ruslans uz dzimtsarakstu nodaļu devās ar 105 kilogramu svaru, kas ar viņa 187 metru augumam nav tik daudz, tad nodzīvojot pāris gadus ģimenē, viņš pieņēmās svarā gandrīz par 50 kilogramiem.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm