Sākums Skaistums Tukla jauniete pamatīgi nodzina svaru, apprecējās un dzemdēja meitiņu. Bet tu nespēj pat iedomāties, cik bēdīgi izvērtās šis stāsts!

Tukla jauniete pamatīgi nodzina svaru, apprecējās un dzemdēja meitiņu. Bet tu nespēj pat iedomāties, cik bēdīgi izvērtās šis stāsts!

- freetime.lv
4022 Skatījumi

Liekais svars laulātajiem īpaši netraucēja, bet tikai līdz brīdim, kad viņi sāka domāt par bērniem. Ārsti bija vienisprātis – pirms bērna ieņemšanas abiem jāzaudē liekie kilogrami.

Lēmums sākt tievēt pārim nebija viegls – pārtika bija pamats, uz kura bija veidota viņu dzīve. Sapratuši, ka paši nevar atrisināt problēmu, viņi vērsās pie populāra televīzijas šova un viņu pieteikums tika pieņemts.

 

Šajā projektā pāris tika uztverts neviennozīmīgi – ja Ruslans nekavējoties pasludināja sevi par spēcīgu sāncensi, tad Natāliju daudzi uztvēra kā vāju un pilnībā atkarīgu no vīra. Lai kā arī būtu, šāds spēku samērs netraucēja viņiem gūt izcilus panākumus. Raidījuma filmēšanas laikā Natālija zaudēja veselus 72, bet viņas vīrs – 75 kilogramus!

Lai arī šovu dzīvesbiedri pameta šovu neilgi pirms fināla, par mājas svēršanās uzvarētāju kļuva Ruslans. Finālā pāris bija neatpazīstams – abi bija slaidi, skaisti, atbrīvojušies no liekajiem kilogramiem, izstaroja laimi un mīlestību.

Nekļūstot par uzvarētājiem, pāris tomēr sasniedza savu mērķi – gadu pēc projekta viņi kļuva par brīnišķīgas meitenītes vecākiem.

Ģimenes dzīve krasi mainījās – tā vietā, lai sēdētu pie televizora un ēstu, viņi atvēra savu sporta klubu. Ruslans palīdzēja cilvēkiem zaudēt svaru un attīstīja biznesu, savukārt Natālija veltīja sevi ģimenei un bērnam.

Ziņas par Karpenko pāra šķiršanos nāca negaidīti. Viņu ilgi gaidītajam bērniņam bija tikai četri mēneši, kad pāris nolēma šķirties.

Pēc Ruslana teiktā, šķiršanās iemesls esot bijis Natālijas nodevība. Vīrietis bija spiests doties uz ciemu aprūpēt slimo māti, bet sieva atteikusies viņam sekot, sakot, ka tur nav normālu apstākļu dzīvošanai ar bērnu.

Pēc aizbraukšanas Ruslans nekad vairs neatgriezās pie Natālijas un drīz pēc šķiršanās apprecējās vēlreiz.

Natālija ilgu laiku palika viena, veltot sevi meitai. Arī tēvs neaizmirsa par mazulīti un pastāvīgi par viņu rūpējas, bieži vedot pie sevis.

Četrus gadus pēc ģimenes izjukšanas Natālija atklāja, ka atkal ir stāvoklī, tomēr bērna tēva vārdu viņa tur noslēpumā, bet par savu personīgo dzīvi atsakās runāt.

Ko tu domā par šo stāstu? Vai pāris pareizi rīkojās, šķirot laulību? Būsim gandarīti, ja dalīsies komentāros!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm