Sākums Attiecības Pēc niecīgākā strīda sieva sakravāja mantas un devās pie mātes. Biju šausmīgi noguris no šīm manipulācijām un, lūk, ko es izdarīju!

Pēc niecīgākā strīda sieva sakravāja mantas un devās pie mātes. Biju šausmīgi noguris no šīm manipulācijām un, lūk, ko es izdarīju!

- freetime.lv
1795 Skatījumi

Mēs ar sievu esam precējušies piecus gadus. Stājāmies laulībā jau pēc vairāku mēnešu ilgām attiecībām. Tagad tas ir liels retums, bet mums tolaik jau bija 30 gadu, un zinājām, kas ir atbildība.

Bet nemelošu – mums ar sievu ir ļoti sarežģīti raksturi, bet abiem dzīvesveids ir aktīvs: katram no mums ir tuvi draugi, vaļasprieki un intereses.

Tāpēc personiskās intereses bieži krustojas ar rūpēm ģimeni, kas kļūst par sadzīvisku konfliktu cēloni. To var nosaukt par labu attiecību stipruma pārbaudi, kad laulātie sāk viens otru labāk saprast un sajust, rast kompromisus un mijiedarboties.

Varbūt es kādā brīdī izrādīju vājumu, kad pēc kārtējā strīda sieva sakravāja mantas un devās prom, bet es viņu panācu un atvedu atpakaļ mājās. Šadas “perfomances” dzīvedraudzene rīkoja vairākas reizes gadā.

Lai gan gadā ir 365 dienas, šāds promiešanas gadījumu skaits negatīvi ietekmēja arī tās dienas, kad dzīvojām mierā un saticībā.

Un, lūk, nesen dzīvedraudzene atkal sakravāja mantas, iekāpa mašīnā un aizbrauca pie mammas. Tas bija februārī, es sēdēju virtuvē un biju emociju pārņemts…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm