Sākums Izklaide Šī 25 gadus vecā meitene nolēma kļūt par dzīvu lelli, lai celtu savu pašapziņu

Šī 25 gadus vecā meitene nolēma kļūt par dzīvu lelli, lai celtu savu pašapziņu

- freetime.lv
534 Skatījumi

Meitene, kura veikusi tik daudz transformāciju, lai kļūtu par dzīvu Bārbiju, saka, ka grib izskatīties tik ”plastmasīgi”, cik vien iespējams.

Tumši brūnu matu un viegla iedeguma ādas toņa īpašniece Kerlija Mersola no ASV ir iztērējusi veselu bagātību lūpu injekcijām, matu pieaudzēšanai un balināšanai.

Bet viņa plāno vēl turpināt – palielināt krūtis no 36F līdz 36G izmēram un izveidot dupsi brazīliešu stilā.

Meitene stāsta: ‘‘Es gribu izskatīties tik ”plastmasīgi”, cik vien iespējams. Man patīk uzmanība, un es gribu, lai uz mani skatoties, cilvēki domātu, ka es labi izskatos.”

25 gadus vecās bārmenes neticamās pārvērtības par Bārbiju sākās tikai pirms astoņiem mēnešiem, kad viņa nolēma, ka tas cels viņas pašapziņu.

Viņa stāsta: ”Es padomāju: katrs ir pelnījis laimi, un man laime nozīmē būt blondīnei ar lielām krūtīm un izskatīties pēc plastmasas rotaļlietas. Kad man bija kastaņkrāsas mati, es ģērbos melnā, staigāju bez grima un man nepatika kā es izskatos.”

Šī gada februārī Kerlija izbalināja matus un uzreiz sajutās labāk.

Neskatoties uz to, meitene atzīst, ka viņas 45 gadus vecais draugs, bundzinieks, ar kuru viņa satiekas, labāk vēlētos, lai viņa draudzene izskatītos dabiskāk.

Pēc tam Kerlija pieaudzēja matus un izdarīja injekcijas lūpās – šīs procedūras jāizdara ik pēc pusgada, un tas viņai izmaksāja 11 tūkstošus dolāru.

”Lielas lūpas liek man justies daudz pārliecinātākai un laimīgākai. Agrāk man bija plānas lūpas un tādēļ es jutos nelaimīga” – viņa stāsta.

Lai ķermenim piedotu amforas siluetu, meitene vēlas samazināt vidukļa apkārtmēru no 32 collām līdz 28, tādēļ viņa 5 reizes nedēļā darbojas trenažieru zālē.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm