Sākums Veselība Katram onkologam vajadzētu ŠO pastāstīt saviem pacientiem! Ēdiens var dziedēt…

Katram onkologam vajadzētu ŠO pastāstīt saviem pacientiem! Ēdiens var dziedēt…

- freetime.lv
665 Skatījumi

Vesels ķermenis ir līdzīgs pulkstenim: tas strādā bez atpūtas un brīvdienām, ar lielu precizitāti un noteiktiem algoritmiem, un , tāpat kā pulkstenim, dažreiz tam ir nepieciešama tīrīšana. Tas nav saistīts ar paviršību, drīzāk ar dzīves veidu, bet pat visveselākajam cilvēkam nepieciešams zināt, kas ir detoksikācija.

Mēs visi esam pakļauti apkārtējās vides iedarbībai un stresam. Daudziem ir traucēts ēšanas un miega režīms, miljoni cilvēku pārtiek no ātrajām uzkodām un neviens nav pasargāts no pārtikas piedevām pērkamajos produktos. Tas viss noved pie šlakvielu uzkrāšanās organismā, no kurām par visbīstamākajām uzskata skābes.

Aicinām jūs ieklausīties Dr. Otto Varburga viedoklī. Viņš visu savu dzīvi veltījis vēža bioķīmiskās teorijas pētīšanai un pierādījis, ka sārmaina vide – pretēji skābai, ir glābiņš no daudzām slimībām. Sekojot šai teorijai, radušās dažas vēža ārstēšanas metodes.

Sārms organismā.

Pirms ķerties klāt pie skābju – sārmu līdzsvarošanas procesam, kurš kopā ar ūdeni un minerālvielām kontrolē visus procesus, jāzina, ka visvairāk tas atkarīgs no jūsu ēdiena. Vielmaiņas procesā, tieši rūgšanas un pūšanas procesos, asinsritē nonāk indīgas vielas, no kurā organisms būtu jāattīra. Ir vairāki veidi kā samazināt to daudzumu vai vienkārši tikt no tām vaļā.

Kuņģa tīrīšana no rītiem

Skan draudīgi, bet faktiski jums jāizdzer viena glāze silta ūdens, kam piejaukta 1 ēdamkarote citrona sulas vai 2 ēdamkarotes ābolu etiķa. Šī procedūra sagatavos jūsu kuņģi jaunai darba dienai un neļaus tur palikt iepriekšējās dienas šlakvielām.

Vairāk zaļumu!

Augļi un dārzeņi – produkti, kas satur daudz nepieciešamo mikroelementu. Jūsu ēdienkartē zaļumiem attiecībā pret termiski apstrādātiem produktiem jābūt ne mazāk kā 2 pret 1. Augu valsts produkti ir detoksa metodes pamatā. Goda vietu savā ēdienkartē piešķiriet paprikai, baklažāniem, Briseles kāpostiem, kabačiem un zaļajām pupiņam.

Mandeles

Ja ir iespēja aizvietot govs pienu ar augu valsts izcelsmes pienu, tad vislabāk izmantot mandeļu pienu. Var pilnībā neatteikties no parastā piena, bet pievienot mandeļu pienu jūsu produktiem. Mandeles satur daudz kalcija un magnija, bet tie ir galvenie mikroelementi attīrīšanas procesā. Izmantojiet mandeles kā uzkodu ēšanas starplaikos.

Pastaigas

Pastaigas svaigā gaisā ieteicams apvienot ar nelielu fizisko slodzi un elpošanas vingrinājumiem. Šādu procedūru laikā no organisma tiek izvadīti skābju produkti. Pastaigām izvēlēties vietu tālāk no lieliem ceļiem, citādi labuma būs maz. I

Mazāk gaļas

Nekādā gadījumā neatsakieties no gaļas vispār! Bet nelietojiet to katru dienu. Gaļas pārstrādei vajadzīga enerģija, bet skābo atlieku ir daudz vairāk nekā no citiem produktiem. Labākais veids būtu ievērot vienu vai divas atslodzes dienas nedēļā, lai organisms tiktu galā ar organisma attīrīšanu.

Vairāk ūdens

Ūdens un skābju – sārmu līdzsvars organismā ir tieši saistīti. Gan pirmais, gan otrais regulē asinsvadu sistēmu un asins sastāvu. Lai mazinātu šlakvielu uzkrāšanos, dzeriet vairāk ūdeni un dažādus ogu smūtijus.

Mazāk cukura

Diemžēl konditorejas izstrādājumi satur vienu no nevēlamākajiem komponentiem – cukuru. Tas pieder skābajiem produktiem. Tāpēc pēc cukura lietošanas var būt grēmas. Bīstams arī cukurs gāzētajos dzērienos. Problēma ir tā – ka cukura koncentrācija tur ir pārāk liela.

Skāba vide – labvēlīga augsne dažādām saslimšanām. Tāpēc vēža profilakse sākas ar to, ko jūs ēdiet. Skābju – šarmu līdzsvara traucējumi noved pie liekā svara, jo šlakvielas var uzkrāties tauku veidā.

Paaugstināts skābes daudzums asinīs ir daudz bīstamāks nekā liekas. Eritrocīti šādā vidē nav efektīvi, tie sabiezē un asinis kļūst biezākas, un tas palielina infarkta, insulta un nekrozes risku.

Saglabājiet savu organismu tīru un iesakiet rakstu draugiem! Tas ir svarīgi!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm