Sākums Attiecības Vīrs apsaukāja sievu un apsmēja viņu draugu priekšā. Bet beigās sieviete izdarīja ko tādu, ka laulenim mute palika vaļā!

Vīrs apsaukāja sievu un apsmēja viņu draugu priekšā. Bet beigās sieviete izdarīja ko tādu, ka laulenim mute palika vaļā!

- freetime.lv
2618 Skatījumi

 

Kad visi sēdēja pie galda, Vasilijs nokritizēja sievu, ka viņas sarūpētais cienasts neesot baudāms, lai gan viesi apliecināja, ka ēdiens ir garšīgs. Jekaterina lūdza vīru neapkaunot viņu viesu priekšā, uz ko saņēma atbildi, ka viņa bieži barojot viņu ar ēdienu, kas neesot pirmā svaiguma.

Jekaterina zināja, ka vīrs par viņu ņirgājas ar nolūku, jo viņš taču pats redzēja, kā viņa gatavo.

Pēc tam Vasilijs sāka atsaukt atmiņā visus kuriozos gadījumus, kas reiz notikuši ar viņa dzīvesbiedri, piemēram, kritienu uz eskalatora vai nejauši neapmaksātu pirkumu veikalā.

Kad Vasilijs bija iedzēris, viņš metās stāstīt nepiedienīgus notikumus. Pēc viņa paustā, reiz Jekaterinai esot atvēries bikšu rāvējslēdzējs un bijusi redzama apakšveļa. Pēc šī stāsta aizvainotā sieviete devās uz savu istabu, bet viesi sāka palēnām izklīst.

Kāds izsauca taksi, bet citam pakaļ atbrauca dzīvesbiedrs. Bet kāds Vasilija draugs zināmu laiku palika, lai uzlādētu mobilo tālruni. Namatēvs tikām skatījās televizoru un aizmiga. Tad viņa draugs iegāja Jekaterinas istabā un ieraudzīja viņu raudam. Uz viņa jautājumu par vīra attieksmi pret viņu Jekaterina godīgi atklāja visu. Viņa teica, ka vairs nespējot izturēt vīra ņirgāšanos.

Vīrietis paņēma viņu aiz rokas un atzinās mīlestībā. Viņš pauda, ka esot ilgi klusējis, jo nav gribējis sagraut kāda cita vīrieša ģimeni. Pēc šiem vārdiem vīrietis un sieviete ļāvās jūtām. Bet aiz sienas gulēja piedzēries namamātes vīrs.

Pēc šīs nakts Jekaterina ar mantām pārcēlās pie Alekseja, tā sauca viņas vīra draugu. Sakarā ar to, ka laulībā nebija bērnu, nebija nekādu problēmu ar šķiršanos. Un trīs mēnešus vēlāk Jekaterina kļuva par būvniecības uzņēmuma direktora Alekseja sievu un turpmāk varēja izbaudīt pārtikušu dzīvi, kurā nebija vietas abpusējiem pārmetumiem.

Tāds, lūk, stāsts. Bet kā tu rīkotos stāsta varones vietā? Nav taču jāpaliek kopā ar cilvēku, kas to vien zin, kā tevi noniecināt, vai ne? Būsim pateicīgi, ja dalīsies ar savām pārdomām komentāros!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm