Sākums Skaistums Meitenei tagad ir sāpīgi ēst, bet viņa priecājas, ka palielinājusi lūpas 20 reižu

Meitenei tagad ir sāpīgi ēst, bet viņa priecājas, ka palielinājusi lūpas 20 reižu

- freetime.lv
3648 Skatījumi

Tomēr sieviete ir ļoti laimīga. Viņa uzskata, ka viņas lūpas ir skaistākās un lielākās pasaulē. Andrea domā, ka izskatās pēc Bārbijas. Viņa sacīja, ka lūpu palielināšanā ir izraisījusi viņas sekotāju skaita pieaugumu sociālajos tīklos.

Komplimenti viņai tiek rakstīti visu laiku, lai gan arī nosodošu komentāru nav mazums. Meitene apgalvo, ka nejaucības viņai galvenokārt rakstot sievietes, kuras apskaužot viņas izskatu.

Bet mēs ieskatījāmies viņas profilā un sapratām, – ne tikai dāmām, bet arī daudziem vīriešiem riebjas viņas pārmērīgi lielas lūpas. Vairāki stiprā dzimuma pārstāvji komentāros pauž, ka Andrea izskatoties pēc neglīta bezsmadzeņu radījuma.

Pēc pēdējās injekcijas bārbijmeitene izjūt sāpes ikreiz, kad atver muti, lai ieturētu maltīti. Tomēr ārsti apgalvo, ka sāpes drīz pāriešot.

Andrea nedomā, ka ir apsēsta ar injekcijām, taču viņas fotogrāfijas ir uzskatāmas par piemēru, ka nevajag sevi mocīt ar dārgām ķermeņa operācijām, kas galu galā liek sievietei izskatīties ķēmīgi.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm