Sākums Receptes Kā garšīgāk gatavot kāpostu tīteņus. Pagatavoju un vīrs nēsā uz rokām

Kā garšīgāk gatavot kāpostu tīteņus. Pagatavoju un vīrs nēsā uz rokām

- freetime.lv
365 Skatījumi

Ikvienai saimniecei ir savi noslēpumi, kā pagatavot ēdienus vēl garšīgākus un oriģinālākus, nekā tie ir vīramātei vai kaimiņienei.

 

Klasisko tīteņu pagatavošanas procesu var nedaudz izmainīt, kas šo ēdienu padarīs par vienu no iecienītākajiem ikvienā ģimenē.

 

Apceptie tīteņi

 

Pirms likt tīteņus katlā, kas paredzēts to sautēšanai, pamēģiniet šo paņēmienu. Protams, tas viss prasīs nedaudz vairāk laika nekā parasti, bet, ticiet, beigu rezultāts jūs patīkami pārsteigs.

 

Pannā ielejam eļļu un virsū liekam tīteņu porciju. Apcepam tīteņus no visām pusēm, līdz tie iegūst viegli zeltainu krāsu un liekam tos grāpī.

 

Apcepšanas procesa laikā kāposti iegūs oriģinālu garšu, viss cukurs, kas ir kāpostos, pārvēršas karamelē, kas tad arī pēc sautēšanas piešķirs ēdienam izsmalcinātu un oriģinālu garšu.

Maltā gaļa būs daudz blīvāka un nekritīs laukā no tīteņiem tālāk gatavošanas procesā.

 

Ļoti iesaku jums pamēģināt šo viltību.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm