Sākums Padomi Nopirku lētāko tualetes papīra iepakojumu un vedu uz laukiem: Lūk, kā es to izmantoju!

Nopirku lētāko tualetes papīra iepakojumu un vedu uz laukiem: Lūk, kā es to izmantoju!

- freetime.lv
2066 Skatījumi

Mani bieži uzskata par skopuli, bet tas nebūt nav tā. Es tikai nemitīgi meklēju jaunus veidus, kā ietaupīt naudu – ko lai saka, tas ir mans hobijs.

Mani saista priekšmetu otrreizēja izmantošana. Turklāt es cenšos parastas lietas izmantot citiem mērķiem, lai netērētu liekus līdzekļus.

Piemēra pēc pastāstīšu, kāpēc pērku lētāko tualetes papīru un kā to izmantoju vasarnīcā.

Slapjš tualetes papīrs ir lielisks siltinātājs veciem logiem. Pilsētā teju visiem ir plastikāta logi, bet vasarnīcās un dārziņos vairumam mājokļu ir koka logi.

Šī metode ir ļoti noderīga rudenī. Pavasarī ir viegli izņemt papīru ārā.

 

Pirms dārza sezonas sākuma sagatavoju sēklas, lai tās maksimāli ērti iestādītu atklātā augsnē. Izritinu tualetes papīru garās loksnēs, uzpilinu līmi sēklu stādīšanas attālumā, uzberu sēklas, pagaidot līdz tās nožūst, bet tad saloku sloksnes un glabāju līdz pavasarim.

Pavasarī atritinu tualetes papīru, iespiežu sēklas zemē, uzberu virsū zemi un viss – sēšana ir pabeigta.

Papīrs ir lieliski piemērots sēklu diedzēšanai. Salīdzinājumā ar vates aplīšiem, kuri nemitīgi kaut kur aizķeras, sēklas lieliski izdīgst caur vienmērīgu papīra slāni.

Lēts tualetes papīrs var kalpot kā lieliska alternatīva dārgām salvetēm un papīra dvieļiem.Es mēdzu sagriezt tualetes ruļļa gabalus un nēsāt tos līdzi visās dārza drēbju kabatās, lai vēlāk noslaucītu rokas vai netīrumus no galda vai ietītu niekus. Tas ir ļoti praktiski.

Visbeidzot, ja papīru sarullē cieši, vairākās kārtās, var izžāvēt slapjus apavus pēc darba dārzā vai pēc lietus.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm