Sākums Skaistums Nekļūstiet par vecu zēnu: 50+ gadu vecumā jums vajadzētu atstāt garus matus

Nekļūstiet par vecu zēnu: 50+ gadu vecumā jums vajadzētu atstāt garus matus

- freetime.lv
589 Skatījumi

Reizēm ir skumji, kad sievietes, kuras tuvojas 60 gadu vecumam, sāk griezt īsus matus.

 

Ir saprotams, ka, novecojot, mūsu mati maina krāsu un kļūst grūtāk kopjami. Un, lai gan noteikti ir patīkamāk jebkurā vecumā redzēt sievietes ar gariem, veseliem matiem, ir svarīgi atcerēties, ka rūpes par sevi ir prioritāte jebkurā dzīves posmā.

Ir aktrises, kuras, neskatoties uz to, ka ir pāri 50, izskatās fantastiski un spējušas saglabāt jaunību. To skaitā ir Monika Beluči, Džūlija Robertsa, Džeina Seimūra un Sāra Džesika Pārkere un citas. Lai gan jūs varat redzēt grumbas un citas ar vecumu saistītas iezīmes, tās ir saglabājušas savus garos matus un izskatās pasakaini!

Sārai Džesikai Pārkerei bieži tiek pārmests par saburzītu papīra ādu. Cilvēki var būt nežēlīgi, bet savā ziņā viņiem ir taisnība; tomēr kopti garie mati padara viņu ļoti skaistu.

 

Lūk, piemērs aktrisei, kura ne tikai atgādina puiku, bet arī izskatās pēc tantes. Šī ir Sigurdnija Vīvere.

 

Es saprotu, ka daudzas sievietes, kas vecākas par 50, vienkārši nogriež matus, netērējot laiku sava tēla apsvēršanai vai īstā frizūras modeļa atrašanai. Es saprotu, ka tas var būt slinkuma, hroniska noguruma vai naudas trūkuma dēļ. Tomēr es uzskatu, ka pat sievietes ar dabiski plāniem matiem var izmantot savu izskatu, ja ir gatavas pielikt pūles.

 

Nav pārsteidzoši, ka sievietes, kurām ir apnicis rūpēties par saviem matiem, izvēlētos frizūras, kas biežāk sastopamas gados vecāku sieviešu vidū.

 

 

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm