Sākums Skaistums 7 kļūdas, kuru dēļ piecdesmitgadnieces izskatās pēc omītēm. Nepieļauj tās, un būsi pievilcīga jebkurā vecumā!

7 kļūdas, kuru dēļ piecdesmitgadnieces izskatās pēc omītēm. Nepieļauj tās, un būsi pievilcīga jebkurā vecumā!

- freetime.lv
9591 Skatījumi

Ejot pa ielu un skatoties uz sievietēm, es reizēm brīnos. Šķiet, ka dāma Balzaka vecumā ir pielikusi visas pūles, lai “pieplusotu” sev vairākus gadus.

Protams, nevajadzētu arī mākslīgi mēģināt izskatīties jaunākai, taču domāju, ka jebkurā vecumā sievietei jācenšas būt pievilcīgai.

Šeit jāmin, ka mūsdienās Balzaka vecums ir 45–55 gadi, kad sieviete sāk piedzīvot savu otro jaunību. Un, iespējams, ne tikai fiziski, bet arī garīgi un morāli.

Frizūra
Biežākā kļūda sievietēm pēc piecdesmit gadiem ir frizūra, kas ir novecojusi un padara vecāku tās īpašnieci. Puse sieviešu vecumā 50+ izvēlas vecmodīgos ilgviļņus un profilētu matu griezumu, kā tas bija padomju laikos.

Tāda sajūta, ka visi friziermeistari ir apmācīti tieši šādu matu griezumu veikt dāmām solīdā vecumā.

Sievietes diemžēl neņem vērā, ka frizūra, kas viņām piestāvēja jaunībā, nav universāla izvēle jebkuram vecumam.

Pufīgas, noapaļotas frizūras, ko raksturo mati, kas pacelti augstu uz galvas, mati baklažānu krāsā un balinātas šķipsnas ir vecmodīgas frizūras, kas sabojās pat jaunas sievietes izskatu, nemaz nerunājot par vecākām dāmām.

Viņām ir jāveic moderns griezums, kas ir aktuāls mūsdienās. Grumbas ap acīm šajā vecumā ir piedodamas, ko nevar teikt par nejēdzīgu frizūru.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm