Sākums Skaistums 7 kļūdas, kuru dēļ piecdesmitgadnieces izskatās pēc omītēm. Nepieļauj tās, un būsi pievilcīga jebkurā vecumā!

7 kļūdas, kuru dēļ piecdesmitgadnieces izskatās pēc omītēm. Nepieļauj tās, un būsi pievilcīga jebkurā vecumā!

- freetime.lv
9592 Skatījumi

Apdrukāts apģērbs
Nē, neviens nesaka, ka jāvalkā tikai vienkrāsainu toņu drēbes un pilnībā jāatsakās no apdrukām. Tomēr – jaunietei ir piemērota jebkāda apdruka, bet vecākām dāmām šajā jautājumā jābūt izvēlīgākām.

Nobriedušām sievietēm vajadzētu izvēlēties tikai lakoniskas apdrukas un stilīgus rakstus, piemēram, ģeometriskus. Gari svārki ar ziedu apdruku liks izskatīties vecākai, bet T-krekls ar mikipeles attēlu vecāku dāmu var padarīt smieklīgu.

Meikaps
Ir divas galējības meikapa ziņā, ko pieļauj vecākas dāmas – absolūts kosmētikas trūkums vai neatbilstošs, nepiemērots grims.

Ja tu 55 gados krāsojies tāpat kā to darīji 20 gados, tas noteikti nepadarīs tevi skaistāku. Taču – ja tu izvēlēsies pareizo lūpu krāsu, kvalitatīvu tonālo krēmu un neitrālu toņu aucu ēnas, tad noteikti izskatīsies labāk un jauneklīgāk.

Bižutērija un rotaslietas
Sievieti var padarīt vecāku ne tikai nepiemērots grims un smieklīgs apģērbs, bet arī vecumam neatbilstošas rotaslietas. Visticamāk, tav rotaslietu kastītē ir daudz priekšmetu.

Viena no galvenajām kļūdām ir valkāt visas rotas vienlaikus. Ja dāma ir uzvilkusi pārāk daudz rotu, tas liecina par sliktu gaumi jebkurā vecumā. Brīnos, kāpēc lielākā daļa vecāku dāmu dod priekšroku masīviem gredzeniem un auskariem. Man liekas, ka šādi rotājumi nav piemēroti viņu vecumam.

Galu galā arī roku āda noveco, tajā rodas krunciņas. Tad kāpēc pievērst tam uzmanību, valkājot milzīgus gredzenus? Kaklu parasti uzskata par “lakmusa papīriņu”, kas nodod vecumu.

Tātad – kāpēc apkārties ar vairākām ķēdītēm un krellēm piedevām? Neviens nesaka, ka rotaslietas nevajadzētu valkāt vispār, taču pret to izvēli jāizturas ar lielu atbildību.

Liela izmēra apģērbs
Nez kāpēc pastāv stereotips, ka lielizmēra apģērbs izgudrots tieši sievietēm virs 50. Jā, apjomīgas drēbes palīdz noslēpt lieko svaru, taču valkājot šādu apģērbu, tu neizskatīsies jaunāka un modernāka.

Apģērbs, kas izvēlēts, ņemot vērā tieši tavas figūras iezīmes, palīdzēs izskatīties slaidākai.

Maisam līdzīgs apģērbs sievieti neizdaiļo. Manuprāt, tā dēvētie “oversize” apģērbi ir domāti jaunām meitenēm. Viņas tajos izskatās stilīgas un skaistas.

Nobriedušas sievietes šādas drēbes padara tikai vecākas. Varbūt ir dāmas, kurām piestāv maisveidīgas tunikas un svīteri, taču tādu nav daudz.

Apavi no “vecmāmiņas lādes”
Vecmodīgi apavi ir milzīgs mīnuss jebkura vecuma sievietes tēlam.

Protams, būs sievietes, ka teiks, ka nevar valkāt stilīgus apavu modeļus, jo viņām ir varikozas vēnas un citas slimības kājās, taču tas nav attaisnojums, jo mūsdienās apavu sortiments ir pārsteidzoši daudzveidīgs.

Maisveida somas
Labākais variants sievietēm 50+ ir ādas somas, kas lieliski saglabā savu formu. Teicama izvēle – vidēja izmēra somas.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm