Sākums Attiecības “Kauns tevi pat čomiem rādīt!”- draudzenei uzbļāva puisis. Tu pat nespēj iedomāties, kas notika tālāk …

“Kauns tevi pat čomiem rādīt!”- draudzenei uzbļāva puisis. Tu pat nespēj iedomāties, kas notika tālāk …

- freetime.lv
3957 Skatījumi

 

Annas un Valērija attiecību stāsts sākās ar banālu iepazīšanos parkā. Puisim meitene īsti neiekrita sirdī, taču kaut kas viņā tomēr iepatikās, tāpēc viņš katram gadījumam pierakstīja jaunās paziņas tālruņa numuru.

 

Pēc kārtējo attiecību sabrukuma Valērijs nolēma piezvanīt meitenei un uzaicināt viņu uz randiņu. Tikšanās noritēja labi, lai gan jauneklis neko īpašu neplānoja, vien pastaigu tajā pašā parkā un saldējumu. Bet Anna izrādījās pieticīga meitene un neko vairāk arī neprasīja. Un tā abi sāka satikties.

 

Anna nebija apveltīta ar šablonisku skaistumu, taču dzīvespriecīga un jauka. Viņa ar sajūsmu klausījās Valērija stāstos, bet pašai patika parunāt par savu vecmāmiņu un suni. Puisis kopā ar jauno dāmu jutās viegli –  viņa gan atšķīrās no visām Valērija bijušajām draudzenēm, kuras lielākoties bija daiļavas ar augstām prasībām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm