Sākums Attiecības “Kauns tevi pat čomiem rādīt!”- draudzenei uzbļāva puisis. Tu pat nespēj iedomāties, kas notika tālāk …

“Kauns tevi pat čomiem rādīt!”- draudzenei uzbļāva puisis. Tu pat nespēj iedomāties, kas notika tālāk …

- freetime.lv
3958 Skatījumi

 

Kad draugi lūdza, lai Valērijs iepazīstina ar savu jauno mīlestību, puisis atgaiņājās un teica, ka attiecības neesot nopietnas un meitene neatbilstot viņa līmenim.

 

Pēc kāda laika otrā pusīte Valērijam kļuva par nastu. Lai gan Anna centās darīt visu viņa labā, tas jauno vīrieti tikai saniknoja – viņš sapņoja par skaistumkaralieni, bet viņam blakus bija vienkārša meitene, kaut arī ļoti sirsnīga.

 

Pēc kāda laika puisis Annai pavēstīja, ka attiecības ar viņu vairs negrib turpināt. Viņš daudz necimperlējās un tiešā tekstā pateica, ka viņam neesot vajadzīga “pelēka pele” ar lieko svaru.

 

“Man taču kauns rādīt tevi saviem draugiem,” noskaldīja Valērijs.

 

Anna izlēja daudz asaru bijušā puiša nežēlības dēļ. Vienīgo mierinājumu viņa guva savā medicīnas māsas darbā.

 

Pagāja desmit gadi. Un liktenis Annai sagādāja vēl vienu negaidītu tikšanos, šoreiz ar vīrieti, kas spēja novērtēt viņas labestību un patīkamo raksturu.

LASI VĒL: Šokējoši! Māte pamet trīs mazus bērnus indiešu bagātnieka dēļ. Kā šī dāmīte dzīvo šodien?

Reiz Anna ar vīru un bērniņu gāja cauri parkam. Pēkšņi viņiem ceļu aizšķērsoja kāds noskrandis, paģirains vīrelis un prasīja naudu, lai “salāpītos”. Annas vīrs aizdzina ubagu, bet sieviete aiz nodzertās sejas neatpazina Valēriju, kurš reiz viņu bija tik sāpīgi aizvainojis.

 

Ko tu domā par šādu notikumu pavērsienu? Varbūt arī tavā dzīvē noticis kas līdzīgs? Priecāsimies, ja par savu pieredzi pastāstīsi komentāros!

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm