Sākums Skaistums 14-gadīgā meitene aizņēmās no vecākiem 200 dolārus un nopirka furgonu. Paskaties, kā viņa to pārveidoja!

14-gadīgā meitene aizņēmās no vecākiem 200 dolārus un nopirka furgonu. Paskaties, kā viņa to pārveidoja!

- freetime.lv
609 Skatījumi

14-gadīgā amerikāniete Elli Jatere pierādīja visai pasaulei, ja kaut ko stipri vēlies, noteikti to sasniegsi, pat neatkarīgi no vecuma.


Aizņemoties no vecākiem 200 dolārus, attapīgā meitene nolēma par to naudu nopirkt savu sapņu māju. Saprotama lieta, pilnvērtīgu māju par tādu naudu nenopirksi, bet furgonu uz riteņiem — tieši laikā!


Elli iegādājās klasisko 1974. gada izlaiduma furgonu, nejauši ieraugot reklāmu uz sludinājumu dēļa. Meitenei nācās ziedot visu vasaru, lai kopā ar vecākiem pārtaisītu transporta līdzekli par savu sapņu dzīvesvietu. Tomēr, viņa nemaz nenožēlo patērēto laiku.

Sākumā, pusaudze nolēma atbrīvoties no rūsas un šausmīgās brūnās krāsas.

Pēc tam Elli ar špakteli sāka skrāpēt nost laku no grīdas. Tam vajadzēja dažas dienas.

Viņa pat paņēma dažas stundas galdniecības prasmju apmācības pie vectēva Laurensa. Tagad meitene ir kļuvusi par sporta meistaru stiprinājumos un montāžā.

Savam interjeram viņa izvēlējās diezgan meitenīgas krāsas: pasteļa rozā un akvamarīna.

Elli rūpīgi ar rullīti krāsoja jaunās mājās katru sienu, ieliekot personīgajā mājā daļiņu savas dvēseles.

Vecmāmiņa un mamma meitenei palīdzēja pārvilkt jaunus drapējumus sēdekļiem, kā arī uzšūt aizkarus. Jaunā lēdija tikmēr bija aizņemta ar grīdas flīžu ielikšanu.

«Es jau nevarētu tālu tikt ar šo ieceri, ja vien mana ģimene man nepalīdzētu īstenot manu jaunās mājas redzējumu, — saka meitene intervijā. — Vislielākā mācība, kuru es ieguvu no visa tā, — tikai komandā Tu varēsi tikt galā ar uzdevumu».

Vecāki jau no bērnības audzināja Elli sajūtas, ka viņa visu varēs un visu vienmēr panāks.

Kopumā, mājīgā māja uz riteņiem Jateru ģimenei izmaksāja 500 dolāru. Viņa nevar sagaidīt, kad varēs tur aicināt draugus un spēlēt tiem uz savas mīļās havajiešu ģitāras.

 

Obligāti dalies iedvesmojošajā stāstā ar citiem: paskatīsies, kāds no tiem arī gribēs sev nopirkt furgoniņu.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm