Pagatavošanas process:
Sīpolu nomizo un sagriež ļoti smalkos gabaliņos.
Atver konservu bundžu, tās saturu pārlej sietā, bet eļļu neizlej.
Novāra kartupeli un sarīvē uz mazās rīves.
Sarīvēto kartupeli sajauc ar sagriezto sīpolu.
Konservu saspiež ar dakšiņas palīdzību, ja ir kādas asakas, tās izņem.
Zivju konservu pievieno kartupeļiem ar sīpolu.
Pagaršojiet masu.
Pievienojiet sāli pēc savas gaumes. Pievienojiet mannu.
Kārtīgi samaisiet.
Masā pievienojiet olu dzeltenumu. To var aizstāt ar konserva eļļu, tad jums sanāks liesāks ēdiens.
Vēlreiz kārtīgi visu samaisiet.
Tagad var formēt kotletes. Lai būtu ērtāk, samērciet rokas aukstā ūdenī.
Apviļājiet kotletes miltos vai kukurūzu cietē.
Uzkarsējiet pannu un nedaudz pielejiet eļļu.
Cepiet kotletes no abām pusēm uz nelielas intensitātes uguns, līdz kotletes ir zeltaini brūnas.