Sākums Skaistums Skolotāja spiesta aiziet no darba “neķītras uzvedības” dēļ. Tu pat iztēloties nespēj, ko viņa pastrādāja!

Skolotāja spiesta aiziet no darba “neķītras uzvedības” dēļ. Tu pat iztēloties nespēj, ko viņa pastrādāja!

- freetime.lv
4256 Skatījumi

Lieta tāda, ka skolotāja piedalās tā dēvētajā roņu kustībā un regulāri nodarbojas ar ziemas peldēšanu. Savās lapās sociālajos tīklos viņa publicējusi attēlus, kuros redzama ģērbusies peldkostīmā un stāvot sniegā.

Tikmēr kāda Irēnas skolēna māte internetā ieraudzīja šīs bildes un pasūdzējās mācību iestādes vadībai par darbinieces it kā “nepiedienīgo” uzvedību. Pēc šī notikuma Irēna bija spiesta aiziet no darba.

Taču jaunajai sievietei pat prātā nevarēja ienākt, ka viņas foto kādam varētu šķist neķītri; visticamāk, viņa gribēja ar savu piemēru parādīt, kā ievērot veselīgu dzīvesveidu.

Galu galā viņa šajā jomā sasniegusi pietiekami daudz – par to liecina viena no bildēm, kurā viņa lepojas ar diplomu.

Bet skolnieku vecākiem, kuri šādā skolotājas uzvedībā saskata kaut ko nepieņemamu, pašiem būtu jāparūpējas, lai viņu atvases nesazinātos ar šādiem sociālo tīklu lietotājiem.

Gribētos gan redzēt sašutušos vecākus peldbiksēs vai peldkostīmos. Visticamāk, viņiem nav ar ko paspīdēt, jo ap vēderu ir pamatīga riepa!

Bet ko tu domā par šo stāstu? Vai bildes arī tev šķiet nepiedienīgas vai, tieši pretēji, mudinošas uz fiziskām aktivitātēm, kas nostiprina imunitāti un veselību kopumā? Būsim gandarīti, ja sniegsi savus komentārus!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm