Pirmā metode ir pareizi sagatavot gaļu sasaldēšanai.
Sagriežam gaļu pāris centimetru biezos gabaliņos un tikai tad ievietojam saldētavā.
Šādi gabaliņi ir piemēroti gan cepšanai, gan vārīšanai, tos pēc atkausēšanas var vēl sasmalcināt.
Plānie gabaliņi atkūst ātri, vajadzīga tikai nepilna stunda.
Lai vēl vairāk procesu paātrinātu, var ielikt tos nedaudz uzsildītā ūdenī.
Otro gaļas atkausēšanas metodi es iemācījos no savas vecmāmiņas.
Viss, kas mums nepieciešams, ir ūdens un cukurs. Ņemam siltu ūdeni un izšķīdinām tajā pāris ēdamkarotes cukura.
Ieliekam gaļu saldajā ūdenī un atstājam uz 25 minūtēm.
Kad produkts ir atkausēts, noskalojam to zem krāna. Es izmantoju šo metodi, kad ir darīšana ar lieliem gaļas gabaliem.
Jāņem vērā, ka cukurs produkta garšu neietekmē.