Sākums Padomi Kāpēc mums apkārt ir tik daudz nekoptu sieviešu. Nepieļauj viņu kļūdas, citādi dzīvesdraugs, visticamāk, zaudēs interesi par tevi!

Kāpēc mums apkārt ir tik daudz nekoptu sieviešu. Nepieļauj viņu kļūdas, citādi dzīvesdraugs, visticamāk, zaudēs interesi par tevi!

- freetime.lv
2960 Skatījumi

Ir vairāki pamatnoteikumi, kuriem sekojot, tu sasniegsi labus rezultātus. Galvenais ir veselīgi ēst, ievērot personīgo higiēnu, lietot mitrinātājus, kopt roku un kāju nagus, valkāt tīras drēbes un apavus.

Es pazīstu daudzas sievietes, kurām ar vidējiem ienākumiem izdodas izskatīties lieliski. Starp citu, es arī negrābju naudu ar lāpstu, bet vienmēr pievēršu uzmanību savam izskatam.

3. Motivācijas trūkums
Nekoptu sieviešu iecienītākā atbilde ir šāda: “Kāda velna pēc man jācenšas izskatīties skaistai? Esmu precējusies, man ir bērni, bet tas nozīmē, ka man tas nav vajadzīgs.”

Pirmkārt, sievietei jābūt skaistai pašai sevis dēļ, pēc tam vīra dēļ, kurš kāri neblenzīs uz pievilcīgām sievietēm, jo viņam pašam ir skaista sieva. Turklāt ar savu piemēru sievietēm vajadzētu saviem bērniem iemācīt, ka cilvēkam ir nepieciešams sevi kopt, lai būtu patīkams citiem.

Motivācijas trūkums nav nekas vairāk kā attaisnojums savam slinkumam.

4. Laika trūkums straujā dzīves ritma dēļ
Tas ir visizplatītākais iemesls, ar kuru aizbildinās sievietes. Bet es gribu atzīmēt, ka ne tikai miljonāres izskatās labi koptas – to var panākt ikviena sieviete. Visām sievietēm ir jārūpējas par kārtību mājās, jāaudzina bērni, jāvelta laiks savam dzīvesbiedram, taču tas nav iemesls atstāt novārtā pašai sevi.

No iepriekš minētā mēs varam secināt, ka galvenais iemesls, kāpēc sievietes ir nevērīgas pret sevi, ir parasts slinkums.

Taisnība, ka darbs ar sevi prasa milzīgu gribasspēku.

Galu galā ceptu kartupeļu šķīvis ar kotleti un kūku desertā vilina tieši vēlā vakarā. Jā, vajag atslābināties, tikai visam jāpieiet gudri. Viens no maniem iecienītākajiem izteicieniem šajā saistībā – “Vēlēšanās paver tūkstošiem ceļu, bet nevēlēšanās – tūkstošiem šķēršļu.”

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm