Sākums Izklaide Degvielas uzpildes stacijā uz brīdi nestrādāja kases aparāts. Bet apmeklētājiem kāda omīte sarīkoja īstu cirku

Degvielas uzpildes stacijā uz brīdi nestrādāja kases aparāts. Bet apmeklētājiem kāda omīte sarīkoja īstu cirku

- freetime.lv
4608 Skatījumi

Trūkstot argumentiem, zēns paklausīgi devās uz tualeti. Kad viņš atgriezās, vecmāmiņa apjautājās, vai mazdēls ir nomazgājis rokas. Puisis apstiprinoši pamāja ar galvu, taču omīti neapmānīsi. Mazdēlam bija sausi piedurkņu gali, kas nozīmē pretējo. Puisim neatlika nekas cits kā atgriezties tualetē un nomazgāt rokas. Tik tikko bija dzirdama sašutuma pilna murmināšana.

Pēc tam zēns lūdza iziet ārā it kā pabarot baložus, uz ko saņēma apstiprinošu atbildi.

Bet nepagāja pat minūte, kad viņš atgriežas ar sašutušu seju. Izrādās, uz ielas esot smēķējuši divi vīrieši. Vecmāmiņa lūdza mazdēlam, lai viņš aiziet un pastāsta, ka degvielas uzpildes stacijā smēķē tikai nejēgas un idioti.

Puisi aizgāja ar smaidu uz lūpām, taču atgriezās ļoti ātri. Viņam sekoja divi ducīgi vīrieši, turot rokās cigaretes. Viņu izskats, maigi izsakoties, bija biedējošs. Bet sejā – pilnīga neizpratne.

Tieši šajā brīdī izveidojusies rinda sadalījās divās daļās: pirmā – tie, kas ar nepacietību gaidīja priekšnesuma turpinājumu, bet otrā tie, kas trīcošām rokām meklēja nomierinošus līdzekļus. Starp citu, degvielas uzpildes stacijas apsargs pēkšņi ieraudzīja logā kaut ko svarīgu un nevarēja atraut no tā skatienu.

Vecmāmuļa uzreiz izskaidroja situāciju, pastāstot viņam, kurš samācīja mazdēlu, un brīdināja – ja dzirdēs viņai veltītus lamu vārdus, viņa ar somu iesitīs viņiem pa seju.

Visu laiku, pēc viņas paustā, abi vīrieši nespēja izvēlēties piemērotu kokakolu. Un tad vecmāmiņa nolēma viņiem pateikt, ka vislabāk izvēlēties “Coca Cola Light”. Pēc tam puiši lēnām devās uz izeju. Bet zēns pajautāja vecmāmiņai, kas notiktu, ja arī viņš sāktu smēķēt. Sieviete atbildēja, ka, ja viņš spētu pievilkties pie stieņa 25 reizes, viņš būtu bagāts un pēkšņi viņam kļūtu garlaicīgi, tad viņš varētu. Bet pēc tam piebilda, lai viņš vienmēr noslaucītu krēslu, uz kura sēdējis, jo, pēc večiņas apgalvotā, nikotīns nākot ārā no tūpļa.

Nu, lūk, un degvielas uzpildes stacijā sāka strādāt kase!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm