Sākums Skaistums Bezgaumīgs un provinciāls apģērbs ziemā. Kļūdas, kādas nedrīkst pieļaut sevi cienoša sieviete!

Bezgaumīgs un provinciāls apģērbs ziemā. Kļūdas, kādas nedrīkst pieļaut sevi cienoša sieviete!

- freetime.lv
4699 Skatījumi

Šorti virs zeķbiksēm vai legingiem

Kāpēc sievietes ziemā nolemj valkāt vasaras šortus virs zeķbiksēm vai legingiem, nav skaidrs, taču katru gadu aukstajā sezonā nereti var sastapt šādi tērpušās dāmas.

Varbūt viņas vēlas parādīt savas skaistās kājas – bet kāpēc gan neizvēlēties piegulošus džinsus vai bikses, vai vismaz apspīlētus legingus? To arī mēs nespējam saprast.

Šis ziemas ģērbšanās variants ir pilnīgi nepiemērots neatkarīgi no daiļā dzimuma vecuma. Pat jaunas meitenes ar slaidu figūru šādās drēbēs izskatās dīvaini, nerunājot nemaz par nobriedušām sievietēm.

Šortus vajadzētu valkāt tikai tajā sezonā (galvenokārt vasarā), kad tie ir piemēroti, un šis apģērba gabals nav jāvelk virs zeķbiksēm.

Miesaskrāsas zeķubikses kopā ar dūnu jaku vai kažoku

Šādas zeķubikses kombinācijā ar jebkurām virsdrēbēm izskatās ļoti slikti un bezgaumīgi. Dūnu jaka un kažoks tiek uzskatīti par siltākajiem virsdrēbju variantiem.

 

Bet zeķubikses miesaskrāsā rada kailu kāju efektu. Tās ir piemērotas siltajā sezonā, bet ziemas apģērbā absolūti neiederas.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm