Sākums Skaistums Kādu noslēpumu zina meitenes pēc 40?

Kādu noslēpumu zina meitenes pēc 40?

- freetime.lv
500 Skatījumi

Ja Jūs domājat, ka pēc 40 viss ir beidzies, pasmaidiet! Bet, ja Jūs vēl neesat sasniegusi 40, vienkārši ziniet, ka šis vecums — viens no labākajiem sievietes dzīvē. Šodien 40 gadi — tā ir tikai atzīme pasē. Mūsdienīgu 40-gadīgu sievieti ir viegli pieņemt par meiteni līdz 30!

Četrdesmitgadīgās meitenes lieliski apzinās savas stiprās puses un māk noslēpt savus trūkumus. Meitenes pēc 40 zina, kā pareizi izrādīt vīram savu mīlestību. Viņas vairāk nespēlē muļķīgas vai bīstamas spēles, tāpēc ka, skaidri zin ko vēlas.

Turpretī, šim lieliskajam sievietes vecumam ir vēl citas milzīgas priekšrocības!

1. Meitenes pēc 40 ir pārsteidzoši skaistas

Tas tāpēc, ka ir beidzot atzinušas, ka viņām ir tieši tādi dibeni, deguni, kājas… Viņas ir iemācījušās mīlēt savu ķermeni tā, ka tagad var viņās iemīlēties no pirmā acu skatiena. Viņas ir īstas burves, šīs meitenes pēc 40!


2. Meitenes pēc 40 pavisam nav tantes

Viņas nēsā garus svārkus, tāpēc, ka tas ir skaisti! Un īsus svārkus, un džinsus… Un bižutēriju arī nēsā, iemetot lādītē tālāk dimanta rotājumus. Viņām nav nekas jāpierāda, viņas ir veiksmīgas un turīgas. Tagad viņām ir svarīgi, lai pašām būtu skaisti… Un tajā ir tik patiesas sievišķības!

Pēc trīsdesmitgadīgo “es taču jau visu zinu!” sākās “ai, meitenes, cik daudz interesanta ir apkārt!” Tās ir dejas, joga, programmēšana, ceļojumi, blogi un kulinārija… Meitenes pēc 40 no jauna veido savu dzīvi, uzverot tajā jaunu talantu krelles. Viņas dara daudz interesantu lietu: lec ar izpletni, zīmē gleznas ar eļļu, apglezno šķīvjus Gžeļa tehnikā un iekaro virsotnes kopā ar mīļajiem. Un viņām viss izdodas!

4. Meitenes pēc 40 skaidri zina, kas ir pats galvenais dzīvē

Un tas nemaz nav tas, ko rāda televīzijā, raksta internetā un stāsta biznesa apmācībās. Meitenes pēc 40 par pašu galveno zina, bet klusē. Par to, ka galvenais dzīvē — ir pati dzīve: viņas ritms, garša, smarža un krāsa, kā arī māka priecāties par katru dienu.


5. Meitenes pēc 40 pārstāj skaitīt kalorijas

Tāpēc ka mīlestība, kustība, interese, iedvesma un azarts strādā daudz labāk par sporta zālēm un plastiskiem ķirurgiem. Iespējams, tieši tāpēc viņas ir kļuvušas tik skaistas!

6. Meitenes pēc 40 ir pārtraukušas “būt aktīvā meklēšanas statusā”

Viņas jau ir atradušas to, pēc kuras bija vajadzība visus šos gadus, — pašas sevi. Un izrādījās, ka tādas īstas, ir neticami interesantas visiem apkārtējiem. Bet cienīgiem vīriešiem — vēl vairāk!


7. Meitenes pēc 40 atkal māk smieties līdz asarām un raudāt no sirds

Viņām vienkārši ir apnicis turēt sevi rokās. Tāpēc, ka rokas ir atbrīvotas — un brīvībā ir iznākušas viņu dzīvās, jutekliskās un reālās dvēseles!

8. Meitenes pēc 40 dzīvo, kā elpo

Tad strauji, tad mierīgi … Tad maigi un tikko dzirdami, tad steidzīgi un azartiski … Meitenes pēc 40 elpo pašas dzīves ritmā, un dzīvo elpas ritmā. Viņām tas ir beidzot sācis izdoties!

Young woman with finger to her lips, hush

9. Meitenes pēc 40 zina katras nodzīvotās minūtes cenu

Viņas visur paspēj un nekur nekavē. Tāpēc, ka nekur nesteidzas!

10. Meitenes pēc 40 atkal tic tam labākajam

Tāpēc, ka viss sliktākais, kā noteikums, ar viņām jau ir noticis! Viņām ir izdevies izdzīvot — tam, lai ticētu brīnumiem no jauna. Viņām ir vērīgs skatiens, jutīga dzirde un maigas rokas. Tāpēc viss labākais pie viņām pieķeras…

Kāds ir viņu noslēpums? Kādu noslēpumu zina meitenes pēc 40 (un viņas to tiešām zina!)? Viss ir vienkārši. Viņas vairs neko nesasniedz un necīnās, bet, tikai dzīvo un bauda katru savas dzīves mirkli.

Un vēl meitenes pēc 40 ir pārliecinātas, ka turpmāk viss būs vēl daudz interesantāk!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm