Sākums Attiecības Tas nav tas ķermenis, kurā es iemīlējos: šī vīra ziņa uzspridzināja tīklu

Tas nav tas ķermenis, kurā es iemīlējos: šī vīra ziņa uzspridzināja tīklu

- freetime.lv
501 Skatījumi

Sievietes ķermeņa, īpaši jaunas mātes ķermeņa ārējā izskata tēma uz šodienu ir ļoti apspriesta. Grūtniecība — tā ir svara pieņemšanās, izstiepumi, apjoma palielināšanās (pat kāju!). Un pēc bērna piedzimšanas no tā visa paliek atgādinājumi. Lai cik laimīga būtu sieviete par savu bērniņu, viņa jūt zināmu apjukumu un pārdzīvojumu sava jaunā, vairs ne tāda ķermeņa dēļ. Turklāt, dažu pēdu dēļ — tādu kā izstaipīta āda un strijas, — no kurām reizēm ir gandrīz neiespējami atbrīvoties.


Viena mamma, Laura Matsa FB ziņā uzrakstīja par to, kā tas viss ietekmējis viņu un viņas vīru. Viņa godīgi uzrakstīja: «Tas nav tas ķermenis, kurā Tu iemīlējies».

«Es stāvēju viņa priekšā, pilnībā salauzta, asaras plūda no acīm», — turpina Laura. Un lūk, ko atbildēja viņas vīrs: «Tev taisnība. Tas nav tas ķermenis, kurā es iemīlējos. Bet, tas ir ķermenis, kurš izaudzināja manus bērnus, baroja tos, sargāja, deva viņiem dzīvību. Tavs ķermenis — ir tas, kurā es iemīlos katru dienu.

Es nezināju, kas ir mīlestība, kamēr neieraudzīju šo ķermeni un neuzzināju, uz ko tas ir spējīgs, tā kā paldies Tev».

Mammas: Jūs esat satriecošas, tāpat Jūsu ķermeņi. Protams, mēs varam izskatīties ne tādas, kā supermodeles (tā vispār maz kurš izskatās). Jūsu ķermenis radīja bērnus, baroja tos, slaucīja viņu asaras, zaudēja miegu, nenogurstoši strādāja, lai izaudzinātu no viņiem jaukus cilvēkus. Jūsu ķermenis ne tikai audzināja mazo cilvēciņu Jūsu iekšienē, tas turpina dot spēkus un enerģiju, lai bērns augtu tālāk.

 

Tas ir lieliski.

Tā kā nomierinieties. Jūsu ķermenis ir izgājis cauri daudz kam, un tas ir neticami. Visi izstiepumi un papildus kilogrami — tikai atgādinājums par to brīnumu, par kura daļu Jūs esat kļuvušas.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm