Sākums Attiecības 10 dāvanas, par kurām sapņo jūsu vīrs. Vēlas, bet klusē!

10 dāvanas, par kurām sapņo jūsu vīrs. Vēlas, bet klusē!

- freetime.lv
360 Skatījumi

Kad vīrietis meklē dāvanu mīļotai sievietei, tad it kā skaidrs, ko izvēlēties: apģērbs, rotaslietas, tehnika. Tas patiktu jebkurai! Bet ar dāvanām stiprajam dzimumam ir sarežģītāk. Zeķes un skūšanās putas – tas jau ir banāli, bet jaunam urbim naudas nepietiek. Bet nevajag krist izmisumā! Mēs sagatavojām jums sarakstu no 10 dāvanām, kuras noteikti patiks jūsu otrai pusītei.

1. Dariet lietas, kuras viņš mīl
Viņš nevēlas, lai jūs darītu to, ko pati negribiet… Bet ļaujiet viņam justies mīļotam un īpašam un atkāpieties no saviem principiem kaut reizi. Piemēram, nopērciet viņam biļetes uz futbolu un aizejiet uz maču abi kopā.

2. Jauna ģimenes tradīcija Uzdāviniet dāvanu, kuru varēsiet pārvērst jaunā ģimenes tradīcijā. Piemēram, nopērciet velosipēdu tandēmu un kopā pabraukājiet katru svētdienu.

3. Dāvana ar slēptu nozīmi
Laba dāvana var būt lēta un vienkārša. Jums noteikti ir kopēji joki. Uzdāviniet vīrietim kaut ko, kas par tiem atgādinās. Piemēram, krūzīti ar frāzi, kuras nozīme saprotama tikai jums diviem.

4. Neaizmirstams piedzīvojums Ceļojums uz citu pilsētu – laba ideja, lai izklaidētos. Negribiet nekur braukt? Pagatavojiet eksotisku ēdienu un neparasti pasniedziet. To ilgi atcerēsies!

5. Zināšanas ir gaisma!
Uzdāvinot mīļotajam ģitārspēles kursus (programmēšanas, angļu valodas, adīšanas), par kuriem viņš sapņojis, jūs palīdzēsiet viņam ātrāk sasniegt kāroto mērķi. Un pierādīsiet, ka ticiet viņa spēkiem!

6. Tikšanās
Ja esiet kopā jau 100 gadus un sen neesiet aicināta uz tikšanos, organizējiet to pati. Piezvaniet savam vīrietim un uzaiciniet viņu pavadīt vakaru ārpus mājas. Izdomājiet kaut ko neparastu.

7. Šūpuļtīkls
Iedomājieties, kā vīrs nopriecāsies, ja iekārtosiet uz balkona atpūtas stūrīti un iekārsiet tur šūpuļtīklu. Ir modeļi, kurus viegli noņemt, tāpēc tas neaizņems vietu. Ja tas nav iespējams, tad vasarnīcā noteikti tas nebūs lieks.

8. Komplimenti Pat pats stiprākais vīrietis gaida komplimentus no savas sievas. Viņš to jums nekad nelūgs, bet veltiet viņam pāris mīļus vārdus. Viņš jutīsies glaimots.

9.Tehnika
Stiprais dzimums mīl tehniku un visādus jaunumus. Nav obligāti jādāvina jauna PlayStation. Jūs iepriecināsiet mīļoto arī ar mobilo akumulatoru telefonam vai objektīvu viedtālrunim.

10.Vēstule par mīlestībuUzrakstiet viņam par mīlestību, cik stipri viņu mīlat. Nevajag sīku detaļu un garus vēstījumus – īsa zīmīte, kas ielikta kabatā, runās pati par sevi.

Atcerieties: galvenais ir ne tas, ko jūs dāvināsiet, bet ar kādiem nodomiem. Pārsteidziet mīļoto ne tikai svētkos, jo katra dienai mūsu dzīvē jābūt īpašai. Tas tiek novērtēts daudz vairāk!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm