Sākums Bez tēmas 15 stilīgi un eleganti izskati sievietēm ar lielākiem izmēriem: apģērbjamies skaisti un ar gaumi

15 stilīgi un eleganti izskati sievietēm ar lielākiem izmēriem: apģērbjamies skaisti un ar gaumi

- freetime.lv
413 Skatījumi

Bet vispirms gribu precizēt – vai jūs, dārgās dāmas, nēsājat aksesuārus, kuru galvenais uzdevums ir dažādot jebkuru tēlu?

Man ir liels prieks par tām sievietēm, kuru atbilde ir “jā”, jo tieši īstās rotaslietas piešķirs ikdienas tēlam krāšņumu.

Piemēram, tādas rotaslietas kā piespraude, kaklarota vai kakla lakats var pārvērst parastu biroja kostīmu par pievilcīgu komplektu.

Neliela piezīme: Šajā pavasara/vasaras sezonā aktuāla tendence ir baltas krāsas krekli ar spilgtām pogām.

Ja tavā garderobē ir balts krekls, iesaku nomainīt tā pogas pret košākām un krāsainākām. Esi droša – ja tu sabiedrībā parādīsies šādā kreklā, visi domās, ka esi atjaunojusi savu garderobi.

Savukārt melnu kreklu var papildināt ar platu jostu bordo krāsā. Galvenais ir tas, lai miesas būve ļautu pievienot šādu aksesuāru.

Turklāt melnu kreklu var kombinēt ar košu apģērbu. Kā tas izskatās no malas, var redzēt piektajā fotoattēlā. Šis komplekts izskatās moderns, stilīgs un vienkārši skaists.

Ļoti izteiksmīgi izskatās apģērbu komplekti, kuru apakšdaļa ir gaišāka par augšdaļu, it īpaši, ja to dažādo ar skaistu rotaslietu. Sanāk spilgts un izteiksmīgs tēls.

Svarīgi atcerēties, ka aksesuāriem jābūt saskaņotiem ar izvēlēto apģērbu. Pie košām biksēm un apaviem ar papēžiem izvēlies “mierīgākas” rotaslietas.

Stilīgu izskatu var iegūt, pareizi kombinējot pavisam parastas drēbes, kas ir katras sievietes garderobē. Galvenais, lai tās atbilstu tavas figūras iezīmēm. Turklāt pievērs uzmanību krāsu gammai.

Nākamajos fotoattēlos ir redzams piemērs lieliskai stila un krāsu kombinācijai.

Šādā tērpā sieviete izskatās skaista un moderna.

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm