Sākums Izklaide Piedzērusies sieviete atstāja savu automašīnu restorāna stāvvietā. No rīta viņa atrada zīmīti

Piedzērusies sieviete atstāja savu automašīnu restorāna stāvvietā. No rīta viņa atrada zīmīti

- freetime.lv
9603 Skatījumi

Sievietei par pārsteigumu tā nebija soda kvīts un pat nebija zīmīte ar ļaunprātīgu saturu. Tā bija restorāna vadības pateicība!

“Cienījamā apmeklētāja!

Paldies, ka atstājāt savu automašīnu mūsu stāvvietā. Ļoti priecājamies, ka reibumā nesēdāties pie stūres. Par Jūsu atbildīgo uzvedību piedāvājam kuponu mūsu gardajiem vistas spārniņiem. Novērtējiet dzīvi un jauku nedēļas nogali!”

Džeijs Maklins`

Paulu aizkustināja šī ziņa un viņa padalījās ar to ar draugiem sociālajos tīklos. Viņai par pārsteigumu, raksts izplatījās ļoti ātri un saņēma vairāk nekā 20000 “patīk”!

Stāsts piesaistīja mediju uzmanību, kuri lūdza Džejam Maklīnam komentāru. Izrādās, viņš jau ilgu laiku atbalsta atbildīgus autovadītājus un uzskata, ka cīņā pret braukšanu dzērumā ir jārāda atbildīgas braukšanas piemērs.

Mūsu restorāniem ir no kā mācīties. Paulas dāvana praktiski neko nemaksāja finansiālā ziņā, bet zināmu publicitāti gan! Pastāstiet draugiem, ka šis stāsts ir iedvesmojošs. Būs interesanti.

 

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm